Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: athenaeum Songtekst: unnoticed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: athenaeum - unnoticed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van unnoticed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van athenaeum! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van athenaeum en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals unnoticed .

Origineel

It takes a lot of power To change your point of view. And I worry every hour That I'm away from you. It makes me feel unnoticed, Like I was never there. But I'd give all my life savings, To know you ever cared. 'Cause you leave me higher Than I could ever say. But my heart has been on fire, And she's gonna find out much too late. Too young to have a boyfriend, Too old to be alone. You sneak him in your bedroom, When no one else is home. He'll make you feel rewarded, So blessed and self assured. You never had a prom date, Now you know it's secure.

 

Vertaling

Het kost veel kracht Om je standpunt te veranderen. En ik maak me elk uur zorgen Dat ik bij je weg ben. Ik voel me onopgemerkt, Alsof ik er nooit was. Maar ik zou mijn hele leven sparen, Om te weten dat je er ooit om gaf. Omdat je me hoger laat Dan ik ooit zou kunnen zeggen. Maar mijn hart staat in brand En ze komt er veel te laat achter. Te jong om een ??vriendje te hebben, Te oud om alleen te zijn. Je sluipt hem in je slaapkamer, Als er niemand anders thuis is. Hij zorgt ervoor dat je je beloond voelt, Zo gezegend en zelfverzekerd. Je hebt nooit een prom date gehad, Nu weet je dat het veilig is.