Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: athenaeum Songtekst: waiting for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: athenaeum - waiting for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waiting for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van athenaeum! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van athenaeum en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waiting for you .

Origineel

I wanna hear the words That you never speak I wanna close my eyes And wake to your lips upon my cheek I wanna know Would you still walk away We've suffered enough this time And these things will never go our way Hold on tight cause i don't wanna say goodbye Anymore than you do And all i see is you just wanna make believe And i don't have the words up my sleeve I'm waiitng for you I wanna change But these things will never die I wanna hear you say That nothing is stronger than you and i

 

Vertaling

Ik wil de woorden horen Dat je nooit spreekt Ik wil mijn ogen sluiten En word wakker met je lippen op mijn wang ik wil weten Zou je nog weglopen? We hebben deze keer genoeg geleden En deze dingen zullen nooit onze weg gaan Hou je vast want ik wil geen afscheid nemen Meer dan jij En alles wat ik zie is dat je gewoon wilt laten geloven En ik heb de woorden niet achter de hand Ik wacht op je ik wil veranderen Maar deze dingen gaan nooit dood Ik wil je horen zeggen Dat niets sterker is dan jij en ik