Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: athenaeum Songtekst: what i didn t know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: athenaeum - what i didn t know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what i didn t know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van athenaeum! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van athenaeum en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what i didn t know .

Origineel

Iplain, though nothing's even wrongThat's when I said I'll need, more than you can offer me I miss your face, as you can tell Hope my absence makes you well and you're ashamed, 'cause you're not quite that strong Cause what I didn't know, is I was killing you I said a lot of things, that I didn't mean to but I am older now, and I am sorry too so I can wait awhile, if I brings me back to you I am shy, I never speak a word And you are numb, from all the things you never heard That's when I said I'll need more than you can offer me And now I own an empty space And I can't fill it with your face Cause what I didn't know, is I was killing you I said a lot of things, that I didn't mean to but I am older now, and I am sorry too so I can wait awhile, if I brings me back to you Cause what I didn't know, is I was killing you I said a lot of things, that I didn't mean to but I am older now, and I am sorry too so I can wait awhile, if I brings me back to you That's when I said I'll need, more than you can offer me I miss your face, as you can tell Hope my absence makes you well Cause what I didn't know, is I was killing you I said a lot of things, that I didn't mean to but I am older now, and I am sorry too so I can wait awhile, if I brings me back to you

 

Vertaling

Ik klaag, hoewel er niets aan de hand is, dat is toen ik zei dat ik meer nodig heb dan je kunt me aanbieden Ik mis je gezicht, zoals je kunt zien Ik hoop dat mijn afwezigheid je beter maakt en je schaamt je, omdat je niet zo sterk bent Wat ik niet wist, was dat ik je aan het vermoorden was Ik heb veel dingen gezegd die ik niet van plan was maar ik ben nu ouder en het spijt me ook dus ik kan even wachten, als ik me bij je terug breng Ik ben verlegen, ik spreek geen woord En je bent gevoelloos van alle dingen die je nog nooit hebt gehoord Toen zei ik dat ik meer nodig heb dan jij mij kunt bieden En nu bezit ik een lege ruimte En ik kan het niet vullen met je gezicht Wat ik niet wist, was dat ik je aan het vermoorden was Ik heb veel dingen gezegd die ik niet van plan was maar ik ben nu ouder en het spijt me ook dus ik kan even wachten, als ik me bij je terug breng Wat ik niet wist, was dat ik je aan het vermoorden was Ik heb veel dingen gezegd die ik niet van plan was maar ik ben nu ouder en het spijt me ook dus ik kan even wachten, als ik me bij je terug breng Dat is toen ik zei dat ik meer nodig heb, dan jij mij kunt bieden Ik mis je gezicht, zoals je kunt zien Ik hoop dat mijn afwezigheid je beter maakt Wat ik niet wist, was dat ik je aan het vermoorden was Ik heb veel dingen gezegd die ik niet van plan was maar ik ben nu ouder en het spijt me ook dus ik kan even wachten, als ik me bij je terug breng