Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: athlete Songtekst: trading air

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: athlete - trading air ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trading air? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van athlete! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van athlete en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trading air .

Origineel

Covered ground Just to reach your house I know we need to talk But I can't catch my thoughts Insides gripped Scared of what you'll think Words I can't repeat Could change all we've got Set it off Someone better hit the alarm Set it off Someone better help me Disarm myself I don't want no-one else All I want is you All I want is you Trading air Once more from the start I can't open up a thousand paper cuts People hear What they want to hear But they won't change a thing No they won't change a thing Set it off Someone better hit the alarm Set it off Someone better help me Disarm myself I don't want no-one else All I want is you All I want is you Disarm myself I don't want no-one else All I want is you All I want is you

 

Vertaling

Overdekte grond Alleen al om je huis te bereiken Ik weet dat we moeten praten But I can't catch my thoughts Van binnen gegrepen Bang voor wat je zult denken Woorden die ik niet kan herhalen Kunnen alles veranderen wat we hebben Laat het afgaan Iemand kan beter het alarm af laten gaan Zet het af. Iemand kan me maar beter helpen Ontwapen mezelf Ik wil niemand anders Alles wat ik wil ben jij Alles wat ik wil ben jij Lucht uitwisselen Nog een keer vanaf het begin Ik kan geen duizend sneetjes papier openmaken Mensen horen wat ze willen horen Maar ze zullen niets veranderen Nee, ze veranderen niets Laat het afgaan Iemand kan beter het alarm af laten gaan Zet het af. Iemand kan me maar beter helpen. Ontwapen mezelf Ik wil niemand anders Alles wat ik wil ben jij Alles wat ik wil ben jij Ontwapen mezelf Ik wil niemand anders Ik wil alleen jou Alles wat ik wil ben jij