Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atlanta rhythm section Songtekst: i am so into you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atlanta rhythm section - i am so into you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i am so into you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atlanta rhythm section! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atlanta rhythm section en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i am so into you .

Origineel

When you walked into the room, There was voodoo in the vibes. I was captured by your style, But I could not catch your eyes. Now I stand here helplessly, Hoping you'll get into me I am so into you I can't think of nothing else I am so into you I can't think of nothing else Thinking how it's going to be Whenever I get you next to me It's gonna be good, don't you know From your head to your toe Me and-a you, you and-a me, me and-a you! whoo hoo hoo hoo When you walked into the room, There was voodoo in the vibes. I was captured by your style, But I could not catch your eyes. Now I stand here helplessly, Hoping you'll get into me I am so into you I can't get to nothing else I am so into you, baby I can't get to nothing else No, no, no C'mon baby, I'm so into you I love the things you do. Listen baby You drive me crazy Ooh Love the things you do

 

Vertaling

Toen je de kamer binnenkwam, was er voodoo in de vibes. Ik was gevangen door je stijl, Maar ik kon je ogen niet vangen. Nu sta ik hier hulpeloos, hopend dat je in me valt I am so into you I can't think of nothing else I am so into you I can't think of nothing else Denkend aan hoe het zal zijn Whenever I get you next to me It's gonna be good, don't you know From your head to your toe Ik en een jij, jij en een ik, ik en een jij! whoo hoo hoo hoo Toen je de kamer in liep, was er voodoo in de vibes. Ik was gevangen door je stijl, Maar ik kon je ogen niet vangen. Nu sta ik hier hulpeloos, hopend dat je in me valt I am so into you I can't get to nothing else I am so into you, baby I can't get to nothing else Nee, nee, nee Kom op schat, I'm so into you Ik hou van de dingen die je doet. Luister schat You drive me crazy Ooh Love the things you do