Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atlanta rhythm section Songtekst: sky high

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atlanta rhythm section - sky high ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sky high? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atlanta rhythm section! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atlanta rhythm section en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sky high .

Origineel

I picked up the paper this morning And read all the daily blues The world is one big tragedy I wonder what I can do About all the pain and injustice About all of the sorrow We're living in a danger zone The world could end tomorrow But I'm not gonna let it bother me tonight I'm not gonna let it bother me tonight Tomorrow I might go as far as suicide But I won't let it bother me tonight Life on the street is a jungle A struggle to keep up the pace I just can't beat that old dog eat dog The rats keep winnin' the rat race But I'm not gonna let it bother me tonight I'm not gonna let it bother me tonight The world is in an uproar and I see no end in sight But I won't let it bother me tonight I'm not gonna let it bother me tonight Tomorrow I might go as far as suicide But I won't let it bother me tonight Lord, Lord, Lord We got nothing but trouble I've done all I can do today So bartender pour me a double, right now But I'm not gonna let it bother me tonight I'm not gonna let it bother me tonight The world is in an uproar and I see no end in sight But I won't let it bother me tonight I'm not gonna let it bother me tonight No I'm not gonna let it bother me tonight Tomorrow I might go as far as suicide But I will not let it bother me tonight

 

Vertaling

Ik pakte de krant vanmorgen en las al de dagelijkse blues De wereld is één grote tragedie Ik vraag me af wat ik kan doen Aan al de pijn en het onrecht Aan al het verdriet We leven in een gevarenzone De wereld kan morgen vergaan Maar ik laat het me vanavond niet hinderen Ik laat het me vanavond niet hinderen Morgen pleeg ik misschien zelfmoord Maar ik laat het me vanavond niet deren Het leven op straat is een jungle Een strijd om het tempo erin te houden I just can't beat that old dog eat dog The rats keep winin' the rat race But Ik laat het me vanavond niet hinderen Ik laat het me vanavond niet hinderen De wereld is in rep en roer en ik zie geen einde in zicht Maar ik laat het me vanavond niet hinderen Ik laat het me vanavond niet dwarszitten Morgen pleeg ik misschien zelfmoord Maar ik laat het me vanavond niet hinderen Heer, Heer, Heer We hebben niets dan problemen Ik heb alles gedaan wat ik vandaag kan doen Dus barman, geef me een dubbele, nu meteen Maar ik laat het me vanavond niet hinderen Ik laat het me vanavond niet dwarszitten De wereld is in rep en roer en ik zie geen einde in zicht But I won't let it bother me tonight I'm not gonna let it bother me tonight Nee, ik laat het me vanavond niet hinderen Morgen pleeg ik misschien zelfmoord Maar ik laat het me vanavond niet dwarszitten