Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atmosphere Songtekst: angelface multiples 5 vs travel 4

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atmosphere - angelface multiples 5 vs travel 4 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angelface multiples 5 vs travel 4? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atmosphere! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atmosphere en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angelface multiples 5 vs travel 4 .

Origineel

I love this fucking country And she loved me more than I could imagine So I waited till she slept then I stepped into traffic Pan away from the backyard to drift some more Woke up in Texas next to a liquor store With a woman who don't even drink alcohol Big letters IRONY tagged on the wall She was named for another flat land We had a strong back then In common we had a bond That would never see the break of dawn To damn afraid of the queen trying to take the pawn Threw that away Yes, yes headed out west And got undressed With the nurture that she gave me made me trip and get obsessed There was a lady in Los Angeles That handled this the way the manual suggests (the way the manual suggests) She turned me on to music that I never heard before She told me stories from a cup I had to learn to pour And I don't know what hurt it more Professional journals or perpetual burn holes Scarring up the dirty floor Peace Found a hollow hole in the Colorado snow It's like I follow anywhere el Diablo go Took a stroll with a feline And sat silent while the snow flakes fell into the design Can't let her dance up on top on the top floor Been there done that what do you think it's locked for? I've lost more to my traveling soul Then I care to talk about so I'll be out I'll be on the road Down, down, down in Gainesville No stranger to shame, Coletrane, and pain pills Sometimes the ceiling is to easy to stare at But it keeps me from a forest full of snare taps and bear traps And it can't come clean without the sun beams And it ain't complete without the drum beats I can tell she don't want me as is Time to climb back into the van and make the back stiff I had to add one more story to the infinite Already interwoven through a New York cigarette Ex-lover and a best friend best lover and an ex-friend hoping for alcoholic sentiment sentimentalism and the rhythm of religion on the PA Make the people here say God bless the DJ She stays to wait for a replay While I wonder if I'll be able to hear it from the freeway Chicago inside of an empty bottle There's a thin line between gossip and gospel There's a house over there near Wicker Park Where I found out Smart was afraid of the dark Had to break her heart just to help me heal up Tie a knot in the stomach just to help me seal up And make sure them demons stay beneath the core Pray for you and yours and whoever you believe in more Look around you there's angels amongst us Look around you there's angels amongst us Sitting in the rain at some sidewalk cafe Half of her wet cigarette in the ash tray Just trying to find a lost soul to save And I'm a lost soul trying to find a road that's paved Keep faith in my suitcase pack my beliefs Angels exist I've even seen some sleep I love this fucking country And she loved me more than I could imagine So I waited till she slept then I stepped into traffic

 

Vertaling

Ik hou van dit verdomde land. En zij hield meer van mij dan ik me kon voorstellen. Dus wachtte ik tot ze sliep en stapte dan in het verkeer Pan weg van de achtertuin om wat meer te drijven Werd wakker in Texas naast een slijterij Met een vrouw die niet eens alcohol drinkt. Met grote letters IRONY op de muur. Ze was genoemd naar een ander plat land We hadden toen een sterke band In common we had a bond That would never see the break of dawn Te verdomd bang voor de koningin die de pion probeert te pakken Gooide dat weg. Ja, ja, we gingen naar het westen And got undressed Met de opvoeding die ze me gaf maakte me trip en geobsedeerd Er was een dame in Los Angeles That handled this the way the manual suggests (de manier waarop de handleiding suggereert) Ze zette me aan tot muziek die ik nog nooit gehoord had Ze vertelde me verhalen uit een beker die ik moest leren schenken En ik weet niet wat meer pijn deed Vaktijdschriften of eeuwige brandgaten De vuile vloer littekenend Vrede Ik vond een holte in de sneeuw van Colorado. Het is alsof ik overal volg waar El Diablo heen gaat. Maakte een wandeling met een katachtige En zat stil terwijl de sneeuwvlokken in het ontwerp vielen Kan haar niet laten dansen op de bovenste verdieping Been there done that what do you think it's locked for? Ik heb meer verloren aan mijn reizende ziel than I care to talk about so I'll be out I'll be on the road Down, down, down in Gainesville No stranger to shame, Coletrane, and pain pills Soms is het plafond te makkelijk om naar te staren But it keeps me from a forest full of snare taps and bear traps And it can't come clean without the sun beams And it ain't complete without the drum beats Ik kan zeggen dat ze me niet wil zoals ik ben Tijd om terug in het busje te klimmen en de achterkant stijf te maken Ik moest nog een verhaal toevoegen aan het oneindige Al verweven door een New Yorkse sigaret Ex-minnaar en een beste vriend beste minnaar en een ex-vriend hopend op alcoholisch sentiment sentimentalisme en het ritme van religie op de PA Laat de mensen hier zeggen God zegene de DJ Ze blijft wachten op een herhaling Terwijl ik me afvraag of ik het kan horen vanaf de snelweg Chicago in een lege fles Er is een dunne lijn tussen roddels en gospel There's a house over there near Wicker Park Waar ik ontdekte dat Smart bang was in het donker. Ik moest haar hart breken alleen om mij te helpen genezen Bind een knoop in de maag om me te helpen dichten En ervoor zorgen dat de demonen onder de kern blijven. Bid voor jou en de jouwen en voor wie je nog meer gelooft. Kijk om je heen er zijn engelen onder ons Kijk om je heen, er zijn engelen onder ons Zittend in de regen op een terrasje De helft van haar natte sigaret in de asbak Ze probeert een verloren ziel te vinden om te redden En ik ben een verloren ziel die probeert een weg te vinden die geplaveid is Hou het geloof in mijn koffer en pak mijn geloof in Engelen bestaan, ik heb er zelfs een paar zien slapen. Ik hou van dit verdomde land. En zij hield meer van mij dan ik me kon voorstellen. Dus ik wachtte tot ze sliep en stapte toen het verkeer in