Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atom and his package Songtekst: he kissed me rock version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atom and his package - he kissed me rock version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van he kissed me rock version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atom and his package! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atom and his package en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals he kissed me rock version .

Origineel

it was new year's eve and i was all but wary. then my girl she decided to smooch mary. no one to smooch i would not be caught dead. then into the picture steppedmy good friend greg. he kissed me. oh yeah yeah, the guy kissed me! aha, yeah, he kissed me yeah yeah, he kissed, kiss, guy! the countdown came. i then puckered up, but little did i know what was about to be up. 3-2-1 came he put his hands on my cheek. and in came his tounge throught my lips and my teeth. he kissed me. oh yeah yeah, the guy kissed me! aha, yeah, he kissed me yeah yeah, he kissed, kiss, guy! i went. i took the bait because at 12 am i had no date. the kiss was alright but i've done better. it would have been nice, had it not been wetter. he kissed me. oh yeah yeah, the guy kissed me! aha, yeah, he kissed me yeah yeah, he kissed, kiss, guy! yes. atom realized this last line made no sense.

 

Vertaling

het was oudejaarsavond en ik was op mijn hoede. toen besloot mijn meisje dat ze Mary moest knuffelen. niemand om te knuffelen ik zou niet dood worden gepakt. toen stapte mijn goede vriend Greg in beeld. hij kuste me. oh ja ja, de man kuste me! aha, ja, hij kuste me Jaaa Jaaa, hij kuste, kus, kerel! het aftellen kwam. ik trok toen op, maar wist niet wat er ging gebeuren. 3-2-1 kwam hij legde zijn handen op mijn wang. en binnen kwam zijn tong door mijn lippen en mijn tanden. hij kuste me. oh ja ja, de man kuste me! aha, ja, hij kuste me Jaaa Jaaa, hij kuste, kus, kerel! Ik ging. ik nam het aas omdat ik om 12 uur geen date had. de kus was in orde, maar ik heb het beter gedaan. het zou leuk geweest zijn als het niet natter was geweest. hij kuste me. oh ja ja, de man kuste me! aha, ja, hij kuste me Jaaa Jaaa, hij kuste, kus, kerel! Ja. atom besefte dat deze laatste regel geen zin had.