Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atom and his package Songtekst: head of septa nose of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atom and his package - head of septa nose of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van head of septa nose of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atom and his package! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atom and his package en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals head of septa nose of me .

Origineel

i know. i could have been dead. my nose swelled up to the size of my head. the fucking gate, man, that shit was half lowered. i did not see it, so i put my gear in forward. and the lights that came, were like a flash of lightning in the pouring rain. i got up to a stranger's stare. i touched my finger to my nose to make sure it was still there. i want the head of septa, toe to my house and kiss the nose of me 'til it feels better. i went. no, it didn't make sense. someone had tampered with the evidence. so i called the cops, and filled out a report. oh mr. big butt septa, i will see you in court

 

Vertaling

ik weet. ik had dood kunnen zijn. mijn neus zwol op tot het formaat van mijn hoofd. de verdomde poort, man, die shit was half neergelaten. ik zag het niet, dus ik zette mijn spullen naar voren. en de lichten die kwamen, waren als een bliksemflits in de stromende regen. Ik kreeg de blik van een vreemde. Ik raakte mijn vinger aan tegen mijn neus om er zeker van te zijn dat hij er nog was. Ik wil het hoofd van de septa, teen naar mijn huis en kus mijn neus totdat het beter voelt. Ik ging. nee, het klopte niet. iemand had met het bewijs geknoeid. dus belde ik de politie en vulde een rapport in. oh dhr. big butt septa, ik zie je in de rechtbank