Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atom and his package Songtekst: me and my black metal friends

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atom and his package - me and my black metal friends ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me and my black metal friends? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atom and his package! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atom and his package en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me and my black metal friends .

Origineel

In the mountains of Norway, where the weather is cold, there's nothing to do, except kill each other, and play guitars in the snow Corpse paint is a scary name for make-up it's what they wear, they resemble ink and dagger, if ink and dagger had long hair they're pretty evil, and they do not like god, i don't care if they burn down churches, but they'd better not fuckin' touch a synagouge i befreinded them bye bye mom, it's now me and my black metal friends i befriended them bye bye franklin, it's now me and my black metal friends they have names like igor, Helthor, Angor, but then again, it's not exactly like "living color", i kinda hope they move here, so i don't have to pay import prices, but i kind of fear them being near me, because, they're not nice i befreinded them bye bye mom, it's now me and my black metal friends i befriended them bye bye franklin, it's now me and my black metal friends e on, ilene, e on, ilene, e on, ilene, e on, ilene, e on, ilene, e on, ilene, e on, ilene, e on, ilene!

 

Vertaling

In de bergen van Noorwegen, waar het koud is, er is niets anders te doen dan elkaar te doden en gitaar te spelen in de sneeuw Lijkverf is een enge naam voor make-up, het is wat ze dragen, ze lijken op inkt en dolk, als inkt en dolk lang haar hadden ze zijn behoorlijk slecht, en ze houden niet van god, het kan me niet schelen of ze kerken in brand steken, maar ze kunnen beter geen synagouge aanraken ik was ze voor doei doei mam, het zijn nu ik en mijn black metal vrienden ik raakte bevriend met ze doei doei franklin, ik ben het nu en mijn black metal-vrienden ze hebben namen als igor, Helthor, Angor, maar aan de andere kant is het niet echt "levende kleur", ik hoop dat ze hierheen verhuizen, dus ik hoef geen invoerprijzen te betalen, maar ik vrees dat ze bij mij in de buurt zijn, omdat ze niet aardig zijn ik was ze voor doei doei mam, het zijn nu ik en mijn black metal vrienden ik raakte bevriend met ze doei doei franklin, ik ben het nu en mijn black metal-vrienden e, ilene, e, ilene, e, ilene, e, ilene, e, ilene, e, ilene, e, ilene, e op, ilene!