Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atom and his package Songtekst: open your heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atom and his package - open your heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van open your heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atom and his package! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atom and his package en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals open your heart .

Origineel

I see you on the street as you walk on by You make me wanna hang my head down and cry If you gave me half a chance you'd see My desire burning inside of me But you choose to look the other way I've had to work much harder than this For something I want Don't try to resist me Open your heart to me, darling I hold the lock and you hold the key Open your heart to me, baby I'll give you love if you, you turn the key I think you're afraid to look into my eyes (I know they're scary) You look a little sad but I wonder why (are you hungry?) I follow you around but you can't see, Too wrapped up in yourself to notice Still you choose to look the other way, fuck face, I have something to say Don't try to run, I can keep up with you And nothing can stop me from trying to find you Open your heart to me, darling I hold the lock and you hold the key Open your heart to me, baby I'll give you love if you, you turn the key I am the gatekeeper You, you have the key, master One is such a lonely number Don't try to run, I can keep up with you And nothing can stop me from trying to find you Open your heart to me, darling I hold the lock and you hold the key Open your heart to me, baby I'll give you love if you, you turn the key Open your heart with the key Open your heart with the key

 

Vertaling

Ik zie je op straat als je voorbij loopt Je laat me mijn hoofd naar beneden hangen en huilen Als je me een halve kans zou geven, zou je het zien Mijn verlangen brandt in mij Maar je kiest ervoor om de andere kant op te kijken Ik heb veel harder moeten werken dan dit Voor iets wat ik wil Probeer me niet te weerstaan Open je hart voor mij, schat Ik houd het slot vast en jij de sleutel Open je hart voor mij, schat Ik geef je liefde als je de sleutel omdraait Ik denk dat je bang bent om in mijn ogen te kijken (Ik weet dat ze eng zijn) Je ziet er een beetje verdrietig uit, maar ik vraag me af waarom (heb je honger?) Ik volg je rond maar je kunt niet zien, Te ingepakt in jezelf om op te merken Toch kies je ervoor om de andere kant op te kijken, fuck face, ik moet je iets vertellen Probeer niet te vluchten, ik kan je bijhouden En niets kan mij ervan weerhouden u te vinden Open je hart voor mij, schat Ik houd het slot vast en jij de sleutel Open je hart voor mij, schat Ik geef je liefde als je de sleutel omdraait Ik ben de poortwachter Jij, jij hebt de sleutel, meester Een daarvan is zo'n eenzaam nummer Probeer niet te vluchten, ik kan je bijhouden En niets kan mij ervan weerhouden u te vinden Open je hart voor mij, schat Ik houd het slot vast en jij de sleutel Open je hart voor mij, schat Ik geef je liefde als je de sleutel omdraait Open je hart met de sleutel Open je hart met de sleutel