Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atomic kitten Songtekst: the moment you leave me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atomic kitten - the moment you leave me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the moment you leave me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atomic kitten! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atomic kitten en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the moment you leave me .

Origineel

Oh, oh You make me believe You are the one for me it seems But now I find it's hard The way you're treating me, it's mean Cause time after time I keep changing my mind And I can't get myself over you The moment you leave me, The moment you're gone I don't think that I Could last another minute But when we're together, Something's so strong I don't think That we'll ever find a limit What's going on (what's going on) What's going on Each time you're down, I helped you on your feet but then Just as soon as you're ready to, You left me on my own again Cause time after time I keep changing my mind And I can't get myself over you The moment you leave me, The moment you're gone I don't think that I Could last another minute But when we're together, Something's so strong I don't think That we'll ever find a limit What's going on (what's going on) What's going on When you lie that you love me And small promises you couldn't keep How I tried to believe you But my tears they just cut so deep And I can't get myself over you The moment you leave me, The moment you're gone I don't think that I Could last another minute But when we're together, Something's so strong I don't think That we'll ever find a limit ********************* This album is completed. Below are it's tracks: 1. It's OK 2. Be With You 3. Tide Is High (Get the Feeling) 5. Walking on the Water 6. Love Doesn't Have to Hurt 7. Love Won't Wait 8. Whole Again 9. The Last Goodbye 10. Right Now 11. Eternal Flame 12. The Moment You Leave Me

 

Vertaling

Oh, oh You make me believe Jij bent de ware voor mij lijkt het Maar nu vind ik het moeilijk De manier waarop je me behandelt, het is gemeen Want keer op keer blijf ik van gedachten veranderen And I can't get myself over you Het moment dat je me verlaat, Het moment dat je weg bent Ik denk niet dat ik het nog een minuut kan uithouden Maar als we samen zijn, is er iets zo sterk I don't think That we'll ever find a limit What's going on (wat er aan de hand is) What's going on Every time you're down, Ik hielp je op je voeten, maar dan Net zo snel als je er klaar voor bent, liet je me weer alleen Want keer op keer Ik blijf van gedachten veranderen And I can't get myself over you Het moment dat je me verlaat, Het moment dat je weg bent Ik denk niet dat ik het nog een minuut kan uithouden Maar als we samen zijn, is er iets zo sterk I don't think That we'll ever find a limit What's going on (wat er aan de hand is) What's going on Wanneer je liegt dat je van me houdt En kleine beloftes die je niet kon houden Hoe ik probeerde je te geloven Maar mijn tranen snijden zo diep And I can't get myself over you Het moment dat je me verlaat, Het moment dat je weg bent Ik denk niet dat ik het nog een minuut kan uithouden Maar als we samen zijn, is er iets zo sterk I don't think That we'll ever find a limit ********************* Dit album is voltooid. Hieronder staan de nummers: 1. It's OK 2. Be With You 3. 4. Tide Is High (Krijg het Gevoel) 5. Wandelen op het Water 6. Liefde hoeft geen pijn te doen 7. Love Won't Wait 8. Weer Heel 9. The Last Goodbye 10. Nu meteen 11. Eternal Flame 12. Het Moment Dat Je Me Verlaat