Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atomic swing Songtekst: stone me into the groove

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atomic swing - stone me into the groove ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stone me into the groove? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atomic swing! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atomic swing en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stone me into the groove .

Origineel

I woke up and the sun was dressed in blue the Panavision colours ran out of my room I want to paint them where ever you go I want to thrill you but I want it slow I want to fly in the room of your arms I want to enjoy all of your charms So just stone me into the groove You're making everything beautiful and I think it's wonderful Stone me into the groove I want to go! Oh, my saviour, my friend, just take me away from tonight and into today Just take me out on a carpet ride into a place where I mustn't hide 'cause I'm bored of the ancient truth I'm a car crash in the blue So just stone me into the groove Just name a place where I would not got 'cause I want to fly, love, move, cry fly, love everything that you do So just stone me itno the groove

 

Vertaling

Ik werd wakker en de zon was in het blauw gekleed de Panavision kleuren liepen mijn kamer uit Ik wil ze schilderen waar je ook gaat Ik wil je opwinden maar ik wil het langzaam ik wil vliegen in de ruimte van je armen Ik wil genieten van al je charmes Dus zet me in de groef You're making everything beautiful and I think it's wonderful Stenig me in de groef Ik wil gaan! Oh, mijn redder, mijn vriend, neem me mee van vanavond en in vandaag Neem me mee op een tapijt ritje naar een plaats waar ik me niet moet verstoppen want ik ben de oude waarheid beu Ik ben een auto-ongeluk in het blauw So just stone me into the groove Noem maar een plek waar ik niet zou komen 'want ik wil vliegen, liefhebben, bewegen, huilen fly, love everything that you do So just stone me itno the groove