Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atoms for peace Songtekst: default

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atoms for peace - default ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van default? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atoms for peace! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atoms for peace en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals default .

Origineel

It slipped my mind And for a time I feltpletely free Oh what a troubled Silent, poor boy A pawn into a queen I laugh now But later is not so easy I've gotta stop The will is strong But the flesh is weak I guess that's it I've made my bed And I'm lying in it I'm still hanging on Bird upon the wires I fall between the waves I avoid your gaze I turn out of phase A pawn into a queen I laugh now, But later is not so easy I've gotta stop The will is strong But the flesh is weak I guess that's it I've made my bed And I'm lying in it But it's eating me up But it's eating me up It's eating me up (If I could feel all the snakes on my heads) It's eating me up (If I could feel all my snails on my heads) It's eating me up (If I could feel all my snares on my head)

 

Vertaling

Het is me ontschoten En voor een tijdje Ik voelde me helemaal vrij Oh wat een onrust Stille, arme jongen Een pion in een koningin Ik lach nu Maar later is het niet zo eenvoudig Ik moet stoppen De wil is sterk Maar het vlees is zwak Ik denk dat dat het is Ik heb mijn bed opgemaakt En ik lig erin Ik blijf nog steeds hangen Vogel op de draden Ik val tussen de golven Ik vermijd je blik Ik kom uit fase Een pion in een koningin Ik lach nu Maar later is het niet zo eenvoudig Ik moet stoppen De wil is sterk Maar het vlees is zwak Ik denk dat dat het is Ik heb mijn bed opgemaakt En ik lig erin Maar het maakt me kapot Maar het maakt me kapot Het eet me op (als ik alle slangen op mijn hoofd kon voelen) Het eet me op (als ik al mijn slakken op mijn hoofd kon voelen) Het eet me op (als ik al mijn strikken op mijn hoofd kon voelen)