Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atoms for peace Songtekst: dropped

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atoms for peace - dropped ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dropped? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atoms for peace! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atoms for peace en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dropped .

Origineel

It slipped Out of my hands Went deep down Wandering Stumbling I don't wanna start Don't want to start When I got your heart I got your heart It slipped down Out of my hands And flipped out Went wandering Stumbling And I fell apart I fell apart

 

Vertaling

Het gleed weg Uit mijn handen Ging diep van binnen Dwalen Struikelen Ik wil niet beginnen Ik wil niet beginnen Toen ik je hart kreeg Ik heb je hart Het gleed weg Uit mijn handen En flapte eruit Ging ronddwalen Struikelen En ik viel uit elkaar Ik viel uit elkaar