Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atoms for peace Songtekst: let me take control

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atoms for peace - let me take control ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me take control? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atoms for peace! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atoms for peace en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me take control .

Origineel

I walked down the staircase a magnetic pull Back to the other place where I cannot go shush..... I'm sending a chopper to steal you away Let it go Let me take control (x2) The pot is full secrets to be told secrets to be told Darling I am here always And always will The pot is full so let me take control let me take control The pot is full secrets to be told (x2) O-ooh (x6) I walked down the staircase a head full of pills

 

Vertaling

Ik liep de trap af een magnetische aantrekkingskracht Terug naar de andere plaats waar ik niet heen kan zwijg ..... Ik stuur een helikopter om je weg te stelen Laat het gaan Laat mij de controle overnemen (x2) De pot is vol geheimen die verteld moeten worden geheimen die verteld moeten worden Schat, ik ben hier altijd En zal altijd De pot is vol dus laat me de controle overnemen laat mij de controle overnemen De pot is vol geheimen die verteld moeten worden (x2) O-ooh (x6) Ik liep de trap af een hoofd vol pillen