Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atreyu Songtekst: tulips are better

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atreyu - tulips are better ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tulips are better? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atreyu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atreyu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tulips are better .

Origineel

Crystal clear I see the rose is frail The thorns hide easily in its beauty As I go to grasp it in my hand My heart is torn beating from my chest Let me be captivated By your beauty Then let me fall from your grace Unto my broken knees Close My eyes so tightly The tears are welling up You aren't worth the waste Of the salt or the water Fuck all your false beauty It was transparent just like your smile liar Your thorns caress my flesh Crimson Drops on a snowy field liar I have watched you retrogress I have seen what you've become liar Take your eyes off of me Its funny how fast blue eyes fade gray liar Let me be captivated By your beauty Then let me fall from your grace Unto my broken knees Close My eyes so tightly The tears are welling up You aren't worth the waste Of the salt or the water And you are deceit Watching the sun play in your hair I couldn't really care, care any less about you Just wither away real beauty is forever

 

Vertaling

Kristalhelder zie ik dat de roos broos is De doornen verbergen zich gemakkelijk in haar schoonheid Als ik hem in mijn hand wil nemen wordt mijn hart uit mijn borst gerukt Laat me betoverd worden Door uw schoonheid Laat me dan van uw genade vallen Op mijn gebroken knieën Sluit mijn ogen zo stevig De tranen welmen op Je bent de verspilling niet waard Van het zout of het water Rot op met je valse schoonheid Het was doorzichtig net als je glimlach leugenaar Je doorns strelen mijn vlees Karmozijnrode druppels op een besneeuwd veld leugenaar Ik heb je achteruit zien gaan Ik heb gezien wat je geworden bent leugenaar Hou je ogen van me af Het is grappig hoe snel blauwe ogen grijs worden leugenaar Laat me betoveren door je schoonheid. Laat me dan uit je gratie vallen Op mijn gebroken knieën Sluit mijn ogen zo stevig. De tranen welmen op Je bent de verspilling niet waard Van het zout of het water En jij bent bedrog Kijkend naar de zon die in je haar speelt Ik zou niet echt om je kunnen geven, minder om je geven Verdwijn gewoon, echte schoonheid is voor altijd