Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atrocity Songtekst: people are people

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atrocity - people are people ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van people are people? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atrocity! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atrocity en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals people are people .

Origineel

People are people, so why should it be You and I should get along so awfully People are people, so why should it be You and I should get along so awfully So we're different colors, and we're different creeds And different people have different needs It's obvious you hate me, though I've done nothing wrong I've never even met you, so what could I have done? I can't understand What makes a man Hate another man Help me understand People are people, so why should it be You and I should get along so awfully People are people, so why should it be You and I should get along so awfully Now you're punching and you're kicking and you're shouting at me I'm relying on your common decency So far it hasn't surfaced, but I'm sure it exists It just take a while to travel from your head to your fist I can't understand What makes a man Hate another man Help me understand People are people, so why should it be You and I should get along so awfully People are people, so why should it be You and I should get along so awfully I can't understand What makes a man Hate another man Help me understand I can't understand What makes a man Hate another man Help me understand I can't understand What makes a man Hate another man Help me understand I can't understand What makes a man Hate another man Help me understand I can't understand What makes a man Hate another man Help me understand I can't understand What makes a man Hate another man Help me understand

 

Vertaling

Mensen zijn mensen, dus waarom zou het dat jij en ik zo goed met elkaar kunnen opschieten Mensen zijn mensen, dus waarom zou het dat jij en ik zo vreselijk met elkaar moeten opschieten Dus we zijn verschillende kleuren, en we zijn verschillende geloofsovertuigingen En verschillende mensen hebben verschillende behoeften Het is duidelijk dat je me haat, hoewel ik niets verkeerds heb gedaan Ik heb je zelfs nog nooit ontmoet, dus wat kan ik gedaan hebben? Ik kan niet begrijpen Wat maakt dat een man een andere man haat Help me het te begrijpen Mensen zijn mensen, dus waarom zou het zo zijn dat jij en ik zo goed met elkaar kunnen opschieten Mensen zijn mensen, dus waarom zou het zo zijn Jij en ik moeten zo vreselijk met elkaar omgaan Nu sla je en schop je en schreeuw je tegen me Ik vertrouw op je fatsoen. Tot nu toe is het nog niet boven water gekomen, maar ik weet zeker dat het bestaat. Het duurt alleen even om van je hoofd naar je vuist te gaan Ik begrijp het niet. Wat maakt dat een man een andere man haat Help me het te begrijpen. Mensen zijn mensen, dus waarom zou het zo zijn dat jij en ik zo goed met elkaar kunnen opschieten Mensen zijn mensen, dus waarom zou het zo zijn dat jij en ik zo vreselijk met elkaar omgaan Ik begrijp het niet. Wat maakt dat een man een andere man haat Help me het te begrijpen Ik begrijp het niet. Wat maakt dat een man Een andere man haten Help me begrijpen Ik kan het niet begrijpen Wat maakt dat een man Een andere man haten Help me begrijpen Ik kan het niet begrijpen Wat maakt dat een man Een andere man haten Help me begrijpen Ik kan het niet begrijpen Wat maakt dat een man Een andere man haten Help me begrijpen Ik kan het niet begrijpen Wat maakt dat een man Een andere man haten Help me het te begrijpen