Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: attack attack Songtekst: dr shavargo pt 3

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: attack attack - dr shavargo pt 3 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dr shavargo pt 3? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van attack attack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van attack attack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dr shavargo pt 3 .

Origineel

As always its all for you As always its all for you As always its all for you As always I'm all yours, just take me now I'm all yours, just take me now I'll rip out your heart and your eyes until, You see the love I have inside, For you carry on this way, And I will go and learn the truth. I will go and let this down for me, And its all for you, Take me never let me go, Take me, I'll go and seek the truth I cannot live without you near, I can't go on without you here, You're the reason why, Simply because you're everything, I want and more. Take my hand, I'll keep you safe, Take my hand. Take my hand, I'll keep you safe, Take my hand. The truth will set you free, Just hold my hand, I'll keep you safe, I know you're confused, But I will always refuse to take you for granted. I'll rip out your heart and your eyes until, You see the love I have inside, For you, carry on this way, till you will go And see the truth. Come on girl, I've been waiting for you to make your move Come on girl, I've been waiting for you to make your move As always its all for you As always its all for you

 

Vertaling

Zoals altijd is het allemaal voor jou Zoals altijd is het allemaal voor jou Zoals altijd is het allemaal voor jou Als altijd Ik ben helemaal van jou, neem me nu gewoon Ik ben helemaal van jou, neem me nu Ik zal je hart en je ogen eruit rukken totdat, je de liefde ziet die ik in me heb, Voor je doorgaat op deze manier, En ik zal gaan en de waarheid leren. Ik zal gaan en laat dit neer voor mij, En het is allemaal voor jou, Neem me en laat me nooit meer gaan, Neem me, ik zal gaan en de waarheid zoeken Ik kan niet leven zonder jou in de buurt, Ik kan niet verder zonder jou hier, Jij bent de reden waarom, Simpelweg omdat je alles bent, wat ik wil en meer. Neem mijn hand. Ik hou je veilig, Neem mijn hand. Neem mijn hand, ik hou je veilig, Neem mijn hand. De waarheid zal je bevrijden, Hou gewoon mijn hand vast, Ik hou je veilig. Ik weet dat je in de war bent, Maar ik zal altijd weigeren je voor lief te nemen. Ik zal je hart eruit rukken en je ogen tot, je de liefde ziet die ik in me heb, Voor jou, ga zo door, tot je zult gaan En de waarheid ziet. Kom op meisje, ik heb gewacht tot jij je move zou maken Kom op meisje, ik heb gewacht tot jij je move zou maken Zoals altijd is het allemaal voor jou Zoals altijd is het allemaal voor jou