Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: attack attack! Songtekst: last breath

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: attack attack! - last breath ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van last breath? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van attack attack!! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van attack attack! en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals last breath .

Origineel

Is this my last breath? Is this my last breath? Ooh, yeahh Is this my last breath? Is this my last breath? I can't breathe I'm choking on my own condescending words Answer me! Will you ever answer me? Aren't you gonna answer me? When I am crying out your name and I'm lost in shame? Lead me on my way And give me words to say Words to say And I can't see That I've lost my dreams Carry me, cause my heart is weak Is this my last breath? Is this my last breath? I can't sleep This world inside my head is run by my anxious thoughts Give me peace Will you bring me off my knees? Aren't you gonna answer me? When I am crying out your name and I'm lost in shame? Lead me on my way And give me words to say Words to say And I can't see That I've lost my dreams Carry me, cause my heart is weak Is this my last breath? Is this my last breath? I've been trying aimlessly, over and over to fill this void inside of me My mind's in a cage And I'm on my knees On my knees! I can feel the shift go inside my head Am I going crazy? And I can't see, that I've lost my dreams Is this my last breath? Carry me, cause my heart is weak Is this my last breath? I can't see, that I've lost my dreams, yeah and carry me (Aren't you gonna answer me?) Cause my heart is weak Answer me! Answer me! Answer me!

 

Vertaling

Is dit mijn laatste ademtocht? Is dit mijn laatste ademtocht? Ooh, yeahh Is dit mijn laatste adem? Is dit mijn laatste adem? I can't breathe Ik stik in mijn eigen neerbuigende woorden Geef antwoord. Zul je me ooit antwoorden? Ga je me niet antwoorden? Als ik uw naam roep en me in schaamte verlies? Leid me op mijn weg En geef me woorden om te zeggen Woorden om te zeggen En ik kan niet zien Dat ik mijn dromen heb verloren Draag me, want mijn hart is zwak Is dit mijn laatste ademtocht? Is dit mijn laatste adem? Ik kan niet slapen Deze wereld in mijn hoofd wordt bestuurd door mijn angstige gedachten Geef me vrede. Zal je me van mijn knieën brengen? Zult U mij niet antwoorden? Als ik uw naam uitroep en ik verloren ben in schaamte? Leid mij op mijn weg En geef me woorden om te zeggen Woorden om te zeggen En ik kan niet zien Dat ik mijn dromen heb verloren Draag me, want mijn hart is zwak Is dit mijn laatste ademtocht? Is dit mijn laatste adem? Ik heb doelloos geprobeerd, keer op keer om deze leegte in mij te vullen Mijn geest zit in een kooi And I'm on my knees Op mijn knieën. Ik voel de verschuiving in mijn hoofd Ben ik gek aan het worden? En ik kan niet zien, dat ik mijn dromen heb verloren Is dit mijn laatste ademtocht? Draag me, want mijn hart is zwak Is dit mijn laatste ademtocht? Ik kan niet zien, dat ik mijn dromen heb verloren, ja en draag me (Ga je me niet antwoorden?) Cause my heart is weak Geef antwoord. Geef antwoord. Geef me antwoord.