Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: attack attack Songtekst: pick a side

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: attack attack - pick a side ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pick a side? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van attack attack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van attack attack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pick a side .

Origineel

I'll never see what you live for. Will I ever see you the way he does? I'm nothing but a man With a child-like facade. My affection is skewed By my own self-destructive nature No, this is all so real. No, this is all so real. So tell me the truth, Shouting at the top of your lungs, 'Cause we all will be dead so soon. I'm planning your life. I need to find the reason for life, Before I am hollow inside.

 

Vertaling

Ik zal nooit zien waar je voor leeft. Zal ik je ooit zien zoals hij doet? Ik ben niets anders dan een man Met een kinderlijke façade. Mijn genegenheid is scheef Door mijn eigen zelfvernietigende aard Nee, dit is allemaal zo echt. Nee, dit is allemaal zo echt. Dus vertel me de waarheid, Schreeuwend uit volle borst, Want we zullen allemaal zo snel dood zijn. Ik ben je leven aan het plannen. Ik moet de reden voor het leven vinden, voordat ik hol ben van binnen.