Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: attack attack Songtekst: the family

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: attack attack - the family ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the family? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van attack attack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van attack attack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the family .

Origineel

This ignorance I have is not enough to bleed me dry forever 'Cause slowly, but surely I'm finding out the truth You've been doing all you can to hold me down I'm standing strong With all of my friends at my side This is all that I have to hold on to But it's enough to get me through this This arrogance won't be enough To fuel your plans to conquer us We have the strength to take you down I've never believed you We never trusted anything you said You've been doing all you can to hold me down I'm standing strong With all of my friends at my side This is all that I have to hold on to But it's enough to get me through this You can cut the tongue from my mouth so I'll never speak again Do what you want to stop me I'm never gonna back down from you! I've got you right where I want you We've got you right where we want you

 

Vertaling

Deze onwetendheid die ik heb is niet genoeg om me voor altijd leeg te laten bloeden Want langzaam, maar zeker kom ik achter de waarheid Je hebt alles gedaan wat je kon om me tegen te houden Ik sta sterk Met al mijn vrienden aan mijn zijde Dit is alles waar ik me aan vast kan houden Maar het is genoeg om me hier doorheen te slepen. Deze arrogantie zal niet genoeg zijn om je plannen te voeden om ons te veroveren. Wij hebben de kracht om je neer te halen. Ik heb je nooit geloofd. We hebben nooit iets vertrouwd van wat je zei Je hebt alles gedaan wat je kon om me tegen te houden Ik sta sterk Met al mijn vrienden aan mijn zijde Dit is alles waar ik me aan vast kan houden Maar het is genoeg om me hier doorheen te slepen. Je kunt de tong uit mijn mond snijden, zodat ik nooit meer zal spreken. Doe wat je wilt om me te stoppen Ik zal me nooit meer van je afkeren! Ik heb je precies waar ik je hebben wil. We hebben je precies waar we je willen hebben.