Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: attack attack Songtekst: the people s elbow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: attack attack - the people s elbow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the people s elbow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van attack attack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van attack attack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the people s elbow .

Origineel

Oh the blood, oh the blood Oh the massacre Oh the blood, oh the blood Oh the massacre Your love will run and hide And leave me on my own The true one will fall So hard baby and that's why this hurts I always thought that you would be the one But baby, now just give me a chance I always thought that you would be the one But baby, just give me a chance This is the last chance you get what you want And I'll never be the one to turn on you And I get what I want and I said I'll do anything, anything for you I'll pull apart this possibility From one night stands You give it away for just one night I'll give you all I had I always thought that you would be the one But baby, just give me a chance I always thought that you would be the one But baby, just give me a chance Oh the blood, oh the blood Oh the massacre Oh the blood, oh the blood Oh the massacre

 

Vertaling

Oh het bloed, oh het bloed Oh het bloedbad Oh het bloed, oh het bloed Oh het bloedbad Jouw liefde zal wegrennen en zich verstoppen En laat me alleen De ware zal vallen Zo hard baby en dat is waarom dit pijn doet Ik heb altijd gedacht dat jij de ware zou zijn Maar schat, geef me nu gewoon een kans Ik heb altijd gedacht dat jij de ware zou zijn Maar schat, geef me een kans Dit is de laatste kans om te krijgen wat je wilt En ik zal nooit degene zijn die zich tegen je keert En ik krijg wat ik wil en ik zei Ik zal alles doen, alles voor jou Ik trek deze mogelijkheid uit elkaar Van one night stands You give it away for just one night Ik geef je alles wat ik had Ik heb altijd gedacht dat jij de ware zou zijn Maar schat, geef me een kans Ik heb altijd gedacht dat jij de ware zou zijn Maar schatje, geef me een kans Oh het bloed, oh het bloed Oh het bloedbad Oh het bloed, oh het bloed Oh het bloedbad