Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: attaque 77 Songtekst: can i sit next to you girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: attaque 77 - can i sit next to you girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can i sit next to you girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van attaque 77! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van attaque 77 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can i sit next to you girl .

Origineel

When I met this girl for the first time on saturday night Standing in the queue at the Odeon alright Oh I took her by surprise When I gave her one of my lines She started smiling at me real fine That's when I said: Can I sit next to you, girl? Can I sit next to you, girl? Can I sit next to you, girl? Can I sit next to you? At intermission we were doing alright Until this guy came up and stood by her side Then I took him by surprise When I threw him one of my lines She started smiling at me real fine That's when I said: Can I sit next to you, girl? Can I sit next to you, girl? Can I sit next to you, girl? Can I sit next to you?

 

Vertaling

Toen ik dit meisje voor de eerste keer ontmoette op zaterdagavond. In de rij bij de Odeon. Oh, ik verraste haar. When I gave her one of my lines Begon ze heel hard naar me te lachen. Toen zei ik: Mag ik naast je zitten, meisje? Mag ik naast je zitten, meisje? Mag ik naast je zitten, meisje? Mag ik naast jou zitten? In de pauze ging het goed. Tot die kerel kwam en naast haar ging staan. Toen verraste ik hem Toen ik hem een van mijn regels gaf Ze begon heel hard naar me te lachen. Toen zei ik: Mag ik naast je komen zitten, meisje? Mag ik naast je zitten, meisje? Mag ik naast je zitten, meisje? Mag ik naast je komen zitten?