Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: attaque louise Songtekst: ton invitation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: attaque louise - ton invitation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ton invitation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van attaque louise! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van attaque louise en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ton invitation .

Origineel

J'ai accepté par erreur Ton invitation J'ai dû me gourer dans l'heure J'ai dû me planter dans la saison Si j'ai confondu Avec celle qui sourit pas Mais, celle qu'est belle bien entendu Et, qui dit belle dit pour moi Tu sais j'ai pas toute ma raison Si j'ai toujours raison Tu sais je suis pas un mec sympa Et je meurs tout ça, tout ça Tu sais j'ai pas confiance J'ai pas confiance en moi Tu sais j'ai pas d'espérance Et je meurs tout ça, tout ça Si tu veux on parle de toi Si tu veux on parle de moi Parlons de ta future vengeance que t'auras toi sur moi Disons entrecoupée de silence Qu'on est bien seul pour une fois Qu'on est bien parti pour une danse Ca ira pas plus loin tu vois J'ai accepté par erreur Ton invitation J'ai dû me gourer dans l'heure J'ai dû me planter dans la saison J'ai accepté par erreur Ton invitation J'ai dû me gourer dans l'heure J'ai dû me planter dans la saison Reste a savoir si on trace un trait, un point dans notre espace Si j'ai pas toute ma raison Si j'ai toujours raison Tu sais j'ai pas toute ma raison Si j'ai toujours raison Tu sais j'ai pas toute ma raison Si j'ai toujours raison Tu sais j'ai pas toute ma raison

 

Vertaling

Ik heb het per ongeluk geaccepteerd Jouw uitnodiging Ik moest binnen een uur een fout maken Ik moest in het seizoen crashen Als ik in de war was Met degene die niet lacht Maar degene die natuurlijk mooi is En wie mooi zegt, zegt voor mij Je weet dat ik niet al mijn reden heb Als ik nog steeds gelijk heb Je weet dat ik geen aardige vent ben En ik ga dat allemaal dood, dat allemaal Je weet dat ik het niet vertrouw Ik vertrouw mezelf niet Je weet dat ik geen hoop heb En ik ga dat allemaal dood, dat allemaal Als je wilt, praten we over je Als je wilt, praten we over mij Laten we het hebben over uw toekomstige wraak die u op mij zult hebben Laten we zeggen afgewisseld met stilte Dat we voor één keer alleen zijn Dat we gaan dansen Het gaat niet verder, zie je Ik heb het per ongeluk geaccepteerd Jouw uitnodiging Ik moest binnen een uur een fout maken Ik moest in het seizoen crashen Ik heb het per ongeluk geaccepteerd Jouw uitnodiging Ik moest binnen een uur een fout maken Ik moest in het seizoen crashen Het valt nog te bezien of we een lijn trekken, een punt in onze ruimte Als ik niet al mijn verstand heb Als ik nog steeds gelijk heb Je weet dat ik niet al mijn reden heb Als ik nog steeds gelijk heb Je weet dat ik niet al mijn reden heb Als ik nog steeds gelijk heb Je weet dat ik niet al mijn reden heb