Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: attica blues Songtekst: the quest

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: attica blues - the quest ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the quest? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van attica blues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van attica blues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the quest .

Origineel

I am I am searching I am searching for faith, beauty and hip-hop I am searching for all those who died between hip hop and heaven And all souls set adrift and free from bedlam With headstrong lyrics that rise like smoke from silver incense burners I wonder who stole the thunder with the rasping edge And who banged for baptisms with butterflies, serpentine roads and sunsets broken by cicadas Have we really lost our century in an hour? Are we devoured by blind faith in the powers that be? Are these words as tense as drawn bow strings? Shall we rebuild the tears like sap from rubber trees? Answer me! Answer me you T.S. Elliots in goose down jackets with your felt tip urban hieroglyphs, spliff smoke, and spray paint Answer me you soliloquists with clenched fists 'round the mike Answer me you angels in addidas Tell me Do M.C.'s still howl rhymes into the purple black of midnight? Do they still fight to make arrangements with deities courting them with a jangle of gold and silver bangles on their wrist? I need yearning voices of mangled passion I need rehearsed create those style of faith and fashion I'm searching for hip-hop beats, stomping feet to implore the ? ? ringing across the seagulls to muffle the sun I'm searching for perfumed cherry blossoms and ? You see there will be no toast to the future in the banquet table of ? No golden petals weaving a carpet of light No hint of arrogance on puckered lips No wind-swept islands and dreams of sun-lit silence No riot of flowers and beauty magnified through outmost attention And no free-style incantations to save the souls of man I'm peeling off your straitjacket so you feel the sun my friend I want wings, a feather, and booms so we can fly like birds to better lands I'm wondering I'm wondering how temples are now smokestacks I'm up all night in silvery moonlight with palms of ?? Who stole my afro-pick? Who licked my fingertips to sooth scratches from the vinyl groove? Has anybody seen faith, beauty and hip hop? I have to find faith, beauty and Hip hop

 

Vertaling

Ik ben Ik ben op zoek Ik ben op zoek naar geloof, schoonheid en hip-hop Ik ben op zoek naar al diegenen die stierven tussen hiphop en de hemel En alle zielen die op drift zijn geraakt en vrij van bedlam Met eigenzinnige teksten die opstijgen als rook uit zilveren wierookbranders Ik vraag me af wie de donder stal met de raspende rand En wie doopte met vlinders, serpentinewegen en zonsondergangen gebroken door cicaden Hebben we echt onze eeuw in een uur verloren? Zijn we verslonden door blind vertrouwen in de machten die zijn? Zijn deze woorden zo gespannen als getrokken strijkstokken? Zullen we de tranen weer opwekken als sap van rubberbomen? Antwoord mij! Antwoord me, jullie T.S. Elliots in ganzendons jassen met jullie viltstift stedelijke hiërogliefen, spliff rook, en spuitbus verf Antwoord me, jullie soliloquisten met gebalde vuisten rond de microfoon Antwoord mij, jullie engelen in addidas Zeg me Huilen M.C.'s nog steeds rijmpjes in het paars zwart van middernacht? Vechten ze nog steeds om afspraken te maken met godheden die hen het hof maken met een gerinkel van gouden en zilveren armbanden om hun pols? Ik heb hunkerende stemmen van gemangelde passie nodig Ik heb gerepeteerde creëren nodig die stijl van geloof en mode Ik ben op zoek naar hip-hop beats, stampende voeten te smeken de ? ? rinkelen over de meeuwen te dempen de zon Ik ben op zoek naar geparfumeerde kersenbloesems en ? Zie je, er zal geen toast op de toekomst zijn in de bankettafel van ? Geen gouden bloemblaadjes die een tapijt van licht weven Geen zweem van arrogantie op gebobbelde lippen Geen winderige eilanden en dromen van zonverlichte stilte Geen bloemenpracht en schoonheid uitvergroot door uiterste aandacht En geen vrije stijl bezweringen om de zielen van de mens te redden Ik trek je dwangbuis uit zodat je de zon voelt, mijn vriend Ik wil vleugels, een veer, en gieken zodat we als vogels naar betere landen kunnen vliegen Ik vraag me af Ik vraag me af hoe tempels nu schoorstenen zijn Ik ben de hele nacht op in zilverig maanlicht met palmen van ?? Wie heeft mijn afro-pluk gestolen? Wie likte mijn vingertoppen om krassen van de vinyl groef te verzachten? Heeft iemand geloof, schoonheid en hiphop gezien? Ik moet geloof, schoonheid en Hip Hop