Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: attica blues Songtekst: what do you want

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: attica blues - what do you want ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what do you want? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van attica blues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van attica blues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what do you want .

Origineel

Know you as a jet black angel Watching over me like cctv 24/7 you see everything 365 and i'm no mastermind Dealt with mood swings mad behavior Controlling me like you own me Feels like it's your world i just live here 365 and it's bad comprimise I want to know X2 Am i what you want or am i what you need X2 Patience wearing sent to test me Pressure building mercury rising Feels close to overload, feels close to overload 365 I want to know X2 I wanna know Am i what you want or am i what you need X4 What do you want X2 Am I what you want X2

 

Vertaling

Ken jou als een gitzwarte engel Wakend over mij als cctv 24/7 je ziet alles 365 en ik ben geen meesterbrein Omgaan met stemmingswisselingen gek gedrag Je beheerst me alsof je me bezit Het voelt alsof het jouw wereld is, ik leef hier gewoon. 365 en het is een slecht compromis. Ik wil het weten X2. Ben ik wat je wilt of ben ik wat je nodig hebt X2 Geduld dragen gestuurd om me te testen Druk opbouwend kwik stijgend Voelt dicht bij overbelasting, voelt dicht bij overbelasting 365 Ik wil het weten X2 Ik wil het weten Ben ik wat je wilt of ben ik wat je nodig hebt X4 Wat wil je X2 Ben ik wat jij wilt X2