Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atticus fault Songtekst: maybe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atticus fault - maybe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maybe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atticus fault! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atticus fault en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maybe .

Origineel

Hold me, touch me, let me know I'm breathing, I'm bleeding, I'm not alone Finger-painting down your cheek You whisper my love songs in your sleep She knows what she needs I need what she knows Maybe one day we'll find it She knows what she needs I need what she knows, maybe I'm sinking. I'm thinking. I'm in too deep I'm falling, will you go down with me She knows what she needs I need what she knows Maybe one day we'll find it She knows what she needs I need what she knows, maybe one day Maybe, maybe, maybe She knows what she needs I need what she knows Maybe one day we'll find it She knows what she needs I need what she knows, maybe one day Maybe, maybe, maybe

 

Vertaling

Hou me vast, raak me aan, laat me weten Ik adem, ik bloed, ik ben niet alleen Vinger-schildert langs je wang Je fluistert mijn liefdesliedjes in je slaap Ze weet wat ze nodig heeft Ik heb nodig wat zij weet Misschien vinden we het op een dag Ze weet wat ze nodig heeft Ik heb nodig wat zij weet, misschien Ik ben aan het zinken. Ik ben aan het denken. I'm in too deep Ik val, wil je met me naar beneden gaan Ze weet wat ze nodig heeft Ik heb nodig wat zij weet Misschien vinden we het op een dag Ze weet wat ze nodig heeft Ik heb nodig wat zij weet, misschien op een dag Misschien, misschien, misschien Ze weet wat ze nodig heeft Ik heb nodig wat zij weet Misschien vinden we het op een dag Ze weet wat ze nodig heeft Ik heb nodig wat zij weet, misschien op een dag Misschien, misschien, misschien