Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: attila Songtekst: about that life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: attila - about that life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van about that life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van attila! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van attila en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals about that life .

Origineel

I'm a bad motherfucker not a fucking role model Fuck church, hit a bong, then go smash a fucking bottle Got a few sluts to help me roll a few blunts And they never question me cause they know I hate cunts Oh Eat my words and swallow my sentences Here we go you fucking asshole Living off the dirt on my shoes, does it keep you alive? What about that life Hold me accountable You're itching for the money that I use to wipe my ass Here's some shitty Benjamin's Too bad they'll never help you buy some fucking class Trapped in a world where money controls you Hustle hard or be a piece of shit Watching the tears rolling down your face I'm throwing away diamonds I like a bad bitch She fucks me all night Then she counts my money while I'm on my play station Every moment's always filled with sensation Always fucking blazing America's my nation I wouldn't have it any other fucking way I'm about this fucking life I hustle hard and then I play Put your lips on my dick so you can taste success That's the shit swallow and don't spit What about that life Trapped in a world where money controls you Hustle hard or be a piece of shit Watching the tears rolling down your face I'm throwing away diamonds On and on it never stops till the money's gone Rip this bong and get yo money bitch start stacking the paper I had diamonds but I threw them away 'cause I don't give a fuck Suck my fuck She rides my dick like it's a merry go round And I just bust my nut on her Let me tell you something Tighter than a virgin Making money like a surgeon And we stack it to the roof Because my pockets started hurting Balling and hauling and taking over like I'm Stalin Got a few fucks but I do not give them to anyone. Holy shit I guess I'm really just about that life Suck my fuck

 

Vertaling

Ik ben een slechte klootzak geen verdomd rolmodel Neuk de kerk, neem een waterpijp, en ga dan een fles kapot slaan. Heb een paar sletten om me te helpen een paar blunts te rollen En ze vragen nooit naar me omdat ze weten dat ik kutten haat Oh Eet mijn woorden en slik mijn zinnen in Hier gaan we dan, jij verdomde klootzak Leven van het vuil op mijn schoenen, houdt dat je in leven? Hoe zit het met dat leven? Hou me verantwoordelijk. Je zit te springen om het geld dat ik gebruik om mijn reet af te vegen. Hier zijn wat klote Benjamin's. Jammer dat ze je nooit zullen helpen om wat klasse te kopen. Gevangen in een wereld waar geld je beheerst. Hustle hard of wees een stuk stront Ik zie de tranen over je gezicht rollen. Ik gooi diamanten weg. Ik hou van een slechte teef Ze neukt me de hele nacht Dan telt ze mijn geld terwijl ik op mijn playstation zit Elk moment is altijd gevuld met sensatie Amerika is mijn natie Ik zou het niet anders willen Ik ben over dit verdomde leven ik hustle hard en dan speel ik Zet je lippen op mijn lul zodat je succes kunt proeven Dat is de shit slikken en niet spugen Hoe zit het met dat leven? Gevangen in een wereld waar geld je beheerst Hustle hard of wees een stuk stront Kijkend naar de tranen die over je gezicht rollen Ik gooi diamanten weg. Door en door, het stopt nooit tot het geld op is Rip this bong and get yo money bitch start stacking the paper Ik had diamanten maar ik heb ze weggegooid want ik geef er geen fuck om Suck my fuck Ze berijdt mijn lul alsof het een draaimolen is And I just bust my nut on her Laat me je iets vertellen Strakker dan een maagd Geld verdienen als een chirurg And we stack it to the roof Omdat mijn zakken pijn begonnen te doen Balling and hauling and taking over like I'm Stalin Got a few fucks but I do not give them to anyone. Allemachtig. Ik denk dat ik echt alleen over dat leven ben Suck my fuck