Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: auburn Songtekst: top of the world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: auburn - top of the world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van top of the world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van auburn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van auburn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals top of the world .

Origineel

Yea Haha Uh huh I see ya Looking at me from across the room I can tell just by they face how they assume and I place a bet, She ain't a threat but they forget I been a threat since I came out the womb But they don't know what I do, haven't been where I'm from, They don't know who I know, havent seen what I done Yet They continue to smile, when all the while I've gained a mile of roady I can bet I know that when it comes down to it, I'd be the one to choose and I decide then, who's got next But then I'll be the best Yes Hands down no contest Let's see who's more upset, me or you Wipe ya sweat Know that's it's cool It's just like chess, k pon to queen Checkmate Ay I'm sittin on top of the world As you can tell I'm not your average girl I'm on top of the world (Ay ) I'm sitting on top of the world And all my haters they got me (got me whistling) Aay And I be whistling on them haters like (Ay) Yea I be whistiling on them haters [Hook:] For someone to roll on the same pace as me To flow so hard you still be classy Easy to take it is like ya'll ask me this the reason it's so hard to pass me Trynna find out my history Trust me it's not a mystery You can find it where my lyrics be Don't waste all of ya energy! Who is she Pretty soon won't be the question They gone ask who's next on I'm a show them in my next song What's wrong You don't, think I'm gone las long Know how that make you sound Ima make this clear you running to the finish but I'm already here Ay I'm sittin on top of the world As you can tell I'm not your average girl I'm on top of the world (Ay ) I'm sitting on top of the world And all my haters they got me (got me whistling) Aay And I be whistling on them haters like (Ay) Yea I be whistiling on them haters [Bridge:] I'm what you like Baby I'm what you like I'm to fly Baby I'm to fly I'm what you like Baby I'm what you like I'm to fly Baby I'm to fly I'm what you like Baby I'm what you like I'm to fly Baby I'm to fly I'm what you like Baby I'm what you like I'm to fly Baby I'm to fly Aaahhhh [Chorus: x2] Ay I'm sittin on top of the world As you can tell I'm not your average girl I'm on top of the world (Ay ) I'm sitting on top of the world And all my haters they got me (got me whistling) Aay And I be whistling on them haters like (Ay) Yea I be whistiling on them haters

 

Vertaling

Ja Haha Uh huh Ik zie je. Ze kijken naar me vanaf de andere kant van de kamer. Ik kan alleen al aan hun gezicht zien hoe ze denken en ik plaats een weddenschap, Ze is geen bedreiging, maar ze vergeten I been a threat since I came out the womb Maar ze weten niet wat ik doe, zijn niet geweest waar ik vandaan kom, Ze weten niet wie ik ken, hebben niet gezien wat ik gedaan heb Maar toch Ze blijven lachen, terwijl ik al een kilometer op de weg ben Ik durf te wedden Ik weet dat als het erop aankomt, ik degene zou zijn die kiest en ik beslis dan, wie de volgende is Maar dan zal ik de beste zijn Ja Handen naar beneden, geen wedstrijd Laten we eens kijken wie er meer overstuur is, ik of jij Veeg je zweet af Weet dat het cool is Het is net als schaken, van koningin naar koningin Schaakmat Ay I'm sittin on top of the world Zoals je kunt zien ben ik niet je gemiddelde meisje I'm on top of the world (Ay ) Ik zit op de top van de wereld And all my haters they got me (got me whistling) Aay And I be whistling on them haters like (Ay) Yea I be whistiling on them haters [Hook:] For someone to roll on the same pace as me Om zo hard te vloeien dat je nog steeds stijlvol bent Easy to take it is like ya'll ask me this the reason it's so hard to pass me Trynna find out my history Vertrouw me het is geen mysterie Je kunt het vinden waar mijn teksten zijn Verspil niet al je energie! Wie is zij? Al snel zal de vraag niet meer zijn Ze gaan vragen wie de volgende is Ik zal ze in mijn volgende lied laten zien Wat is er mis? Je denkt toch niet dat ik te lang weg ben Je weet hoe dat klinkt. Ik zal het je duidelijk maken, je rent naar de finish maar ik ben er al. Ay I'm sittin on top of the world As you can tell I'm not your average girl I'm on top of the world (Ay ) I'm sitting on top of the world And all my haters they got me (got me whistling) Aay And I be whistling on them haters like (Ay) Yea I be whistiling on them haters [Bridge:] Ik ben wat jij leuk vindt Schatje, ik ben wat je leuk vindt Ik ben om te vliegen Baby ik ben om te vliegen Ik ben wat je leuk vindt Schatje, ik ben wat je leuk vindt Ik ben om te vliegen Baby ik ben om te vliegen Ik ben wat je leuk vindt Schatje, ik ben wat je leuk vindt Ik ben om te vliegen Baby I'm to fly I'm what you like Baby I'm what you like I'm to fly Baby I'm to fly Aaahhhh [Refrein: x2] Ay I'm sittin on top of the world As you can tell I'm not your average girl I'm on top of the world (Ay ) I'm sitting on top of the world And all my haters they got me (got me whistling) Aay And I be whistling on them haters like (Ay) Yea I be whistiling on them haters