Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: audible Songtekst: beneath

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: audible - beneath ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beneath? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van audible! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van audible en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beneath .

Origineel

Everything is rising again The things I thought were dead The past is trying to breath To tear apart this life Everything is dying away Against my dying will Against my dying cries The world is turning red I see no pain I feel no pain Until the end To wake beneath the rain I know nothing lasts so long My patience waits I feel no remorse I know no pain Beneath this, beneath this there once was hope There once was warmth Just one word, just one prayer is all I need To save me from myself

 

Vertaling

Alles komt weer boven. De dingen waarvan ik dacht dat ze dood waren Het verleden probeert adem te halen Om dit leven te verscheuren Alles sterft weg Tegen mijn stervende wil Tegen mijn stervende kreten De wereld wordt rood Ik zie geen pijn Ik voel geen pijn Tot het einde Om te ontwaken onder de regen Ik weet dat niets zo lang duurt Mijn geduld wacht Ik voel geen wroeging Ik ken geen pijn Onder dit, onder dit was er eens hoop Ooit was er warmte Slechts één woord, slechts één gebed is alles wat ik nodig heb Om me te redden van mezelf