Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: audio adrenaline Songtekst: can t take god away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: audio adrenaline - can t take god away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can t take god away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van audio adrenaline! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van audio adrenaline en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can t take god away .

Origineel

You can take God out of my school you can make me listen to you You can take God out of the pledge but you can't take God out of my head Listen to me closely, lend me your ear the substance of my statement lets you know I'm sincere Government officials, shapers of the land I've to to tell you something you need to understand You can't take God away from me you can take my life, my land, my liberty Lock me up, I'll still be free 'cause you can't take God from me You can take God out of the law you can make me listen to ya'll You can take God out of the start but you can't take God out of my heart Listen to me closely, lend me your ear the substance of my statement lets you know I'm sincere Government officials, shapers of the land I've to to tell you something you need to understand You can't take God, you can't take God away You can't take God, you can't take God away You can't take God, you can't take God away You can't take God, you can't take God away

 

Vertaling

Je kunt God uit mijn school halen je kunt me naar je laten luisteren Je kunt God uit de gelofte halen maar je kunt God niet uit mijn hoofd halen Luister goed naar me, leen me je oor de inhoud van mijn verklaring laat je weten dat ik oprecht ben Regeringsambtenaren, vormgevers van het land Ik moet jullie iets vertellen dat jullie moeten begrijpen. U kunt God niet van mij afnemen. je kunt mijn leven nemen, mijn land, mijn vrijheid Sluit me op, ik zal nog steeds vrij zijn want je kunt God niet van me afnemen Je kunt God uit de wet halen je kunt me naar je laten luisteren Je kunt God uit het begin halen maar je kunt God niet uit mijn hart halen Luister goed naar me, geef me je oor de inhoud van mijn verklaring laat je weten dat ik oprecht ben Regeringsambtenaren, vormgevers van het land Ik moet jullie iets vertellen dat jullie moeten begrijpen. Je kunt God niet afnemen, je kunt God niet wegnemen Je kunt God niet afpakken, je kunt God niet afpakken Je kunt God niet afpakken, je kunt God niet afpakken Je kunt God niet wegnemen, je kunt God niet wegnemen