Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: audio summer Songtekst: you and me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: audio summer - you and me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you and me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van audio summer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van audio summer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you and me .

Origineel

I thought you'd like to know this mess just isn't enough to change the way that i feel about you, and our love will never, fade...away and even when we fight until theres nothing left to say we know that it's alright cause at the end of the day its just you, and me me and you, thats all we need. after you leave i might be lonely but its a lot easier to sleep when i got the smell of you on my pillow and in my sheets but i still miss you when your upset you say you'll hate me but it doesn't mean a thing because no matter what you say to me my phone will always ring and ring... your everything your mine I'm yours and we don't need anything but a little more of this moment feels so right all we need is each other and a little bit of moonlight and i already know that your lonely without me and you already that i feel the same way I'm sick of hearing people say that love never works and its just another game and when your the loser it hurts but no, its not true, I've got proof... and no one can understand how we feel the way we feel they all say they've been in love but their wasn't real like you, you and me me and you, thats all we need your mine I'm yours and we don't need anything but a little more of this moment feels so right all we need is each other and a little bit of moonlight and i already know that your lonely without me and you already know that i feel the same way

 

Vertaling

Ik dacht dat je wel zou willen weten deze rotzooi is gewoon niet genoeg om de manier waarop ik voel te veranderen voor jou, en onze liefde zal nooit vervagen...weg en zelfs als we vechten tot er niets meer te zeggen valt weten we dat het goed is want aan het eind van de dag is het alleen jij en ik ik en jij, dat is alles wat we nodig hebben. after you leave ben ik misschien eenzaam maar het is een stuk makkelijker om te slapen als ik de geur van jou heb op mijn kussen en in mijn lakens. Maar ik mis je nog steeds. Als je overstuur bent, zeg je dat je me zult haten. maar dat betekent niets. want het maakt niet uit wat je tegen me zegt mijn telefoon zal altijd rinkelen en rinkelen... jouw alles de jouwe ik ben de jouwe en we hebben niets nodig maar een beetje meer van dit moment voelt zo goed alles wat we nodig hebben is elkaar and a little bit of moonlight en ik weet al dat je eenzaam bent zonder mij en jij weet al dat ik hetzelfde voel. Ik ben het zat om mensen te horen zeggen dat liefde nooit werkt en dat het gewoon een spel is en als je de verliezer bent doet het pijn maar nee, het is niet waar, Ik heb bewijs... en niemand kan begrijpen hoe we ons voelen zoals we ons voelen ze zeggen allemaal dat ze verliefd zijn geweest maar het was niet echt zoals jij, jij en ik ik en jij, dat is alles wat we nodig hebben de jouwe Ik ben de jouwe. and we don't need anything maar een beetje meer van dit moment voelt zo goed alles wat we nodig hebben is elkaar and a little bit of moonlight en ik weet al dat je eenzaam bent zonder mij en jij weet al dat ik hetzelfde voel.