Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: audiodamn Songtekst: lights out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: audiodamn - lights out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lights out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van audiodamn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van audiodamn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lights out .

Origineel

She's kinda cute, only 17, but she's so gorgeous in those jeans, yeah. She wears a smile like a movie star, it be even sparkling in the dark. Out of All the girls i know, she's the only one i cant let go, i dont need a doctor, cause i know, whats wrong, she turned my Lights out So dont even callin me crazy I know now, she took all this time just to play me But i know, i think im in love with this lady woah, woah, woah And her friends already at a peice But im still on my fucking knees, yeah She chewed my heart and spit it out But ill still take her anyhow, no Out of all the girls i know, shes the only one i cant let go I dont need a doctor, cause i know, whats wrong She turned my Lights out So dont even callin me crazy I know now, she took all the time just to play me But i know, i think im in love with this lady woah, woah, woah And of all the girls i know shes the only one i cant let go I dont need a doctor cause i know whats wrong with me (pause) She turned my lights out She turned my lights out She turned my She turned my Lights out So dont even callin me crazy I know now, she took all the time just to play me But i know, i think im in love with this lady woah, woah, woah

 

Vertaling

Ze is best schattig, pas 17, maar ze is zo mooi in die spijkerbroek, ja. Ze draagt ??een glimlach als een filmster, het glinstert zelfs in het donker. Van alle meisjes die ik ken, is zij de enige die ik niet kan laten gaan, ik heb geen dokter nodig, want ik weet het, wat is er mis, ze draaide mijn Lichten uit Dus bel me niet eens gek Ik weet het nu, ze nam al die tijd om me te spelen Maar ik weet het, ik denk dat ik verliefd ben op deze dame woah, woah, woah En haar vriendinnen al bij de hand Maar ik zit nog steeds op mijn knieën, ja Ze kauwde op mijn hart en spuugde het uit Maar ik neem haar toch nog steeds mee, nee Van alle meisjes die ik ken, is ze de enige die ik niet kan loslaten Ik heb geen dokter nodig, want ik weet het, wat is er mis Ze draaide mijn Lichten uit Dus bel me niet eens gek Ik weet het nu, ze nam de tijd om me te spelen Maar ik weet het, ik denk dat ik verliefd ben op deze dame woah, woah, woah En van alle meisjes die ik ken zij is de enige die ik niet kan loslaten Ik heb geen dokter nodig, want ik weet het wat is er mis met mij (pauze) Ze deed mijn lichten uit Ze deed mijn lichten uit Ze draaide mijn Ze draaide mijn Lichten uit Dus bel me niet eens gek Ik weet het nu, ze nam de tijd om me te spelen Maar ik weet het, ik denk dat ik verliefd ben op deze dame woah, woah, woah