Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: audioweb Songtekst: jah love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: audioweb - jah love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jah love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van audioweb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van audioweb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jah love .

Origineel

I see the sign What do you want from me I see the sign What do you want from me I said we're living in a reckless world I said we're living in a reckless world So [Chorus] The only, the only, the only one for me is Jah They say the Is greener on the other side Really I don't mind What do you want from me [Chorus] The only one is Jah I said we're living in a reckless world Sometimes it's hard for me To stay on my feet It's my reality It's just my reality There's no favors for me So what do you want from me It's only Jah love, so what do you want from me Tell me, please

 

Vertaling

Ik zie het bord Wat wil je van me Ik zie het bord Wat wil je van me Ik zei dat we in een roekeloze wereld leven Ik zei dat we in een roekeloze wereld leven Zo [Refrein] De enige, de enige, de enige voor mij is Jah Ze zeggen de Is aan de andere kant groener Ik vind het echt niet erg Wat wil je van me [Refrein] De enige is Jah Ik zei dat we in een roekeloze wereld leven Soms is het moeilijk voor mij Om op de been te blijven Het is mijn realiteit Het is gewoon mijn realiteit Er is geen gunst voor mij Dus wat wil je van me Het is alleen Jah-liefde, dus wat wil je van me Vertel het me, alstublieft