Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: august is ours Songtekst: dance with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: august is ours - dance with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dance with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van august is ours! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van august is ours en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dance with me .

Origineel

Sitting beneath the stars tonight underneath this ball of white is a boy with his little black guitar He has a Question he wants to ask though his pulse is beating fast he cant turn back hes alreadye so far And though its dark and you cant see would you go to the dance with me you don't need light to say yes or no but if you just don't want to go its okay to just say no and i can get back on this ol' high road I hope its not too late for you to see that i want you to dance with me Sitting beneath the stars tonight underneath this ball of white is a man whose trying to give you his beating heart and though hes shy you understand hes just trying to be the man that you want or just act the part and though its dark and you cant see darling would you marry me? you don't need light t say yes or no But if you just don't want to go its okay to just say no and i can get back on this ol' high road i hope its not too late for you to see that i want you to dance with me Don't you worry i will understand If tonight you don't want to take my hand but i promise you ill stay up all night long playing my guitar waiting by the phone Cause its getting dark and I cant see so darling would you dance with me cause i don't wanna have to dance alone i need somebody that would hold onto me until its time to go and baby you're the one i call my home i hope its not too late for you to see I hope its not too late for you to see that i want you to dance with me

 

Vertaling

Zittend onder de sterren vanavond onder deze witte bal is een jongen met zijn kleine zwarte gitaar Hij heeft een vraag die hij wil stellen hoewel zijn pols snel klopt hij kan niet meer terug hes al tot dusver En hoewel het donker is en je het niet kunt zien zou je met me mee willen dansen je hebt geen licht nodig om ja of nee te zeggen maar als je gewoon niet wilt gaan het is oké om gewoon nee te zeggen en ik kan weer op deze oude weg komen Ik hoop dat het niet te laat is om te zien dat ik wil dat je met me danst Zittend onder de sterren vanavond onder deze witte bal is een man wiens poging je te geven zijn kloppend hart en hoewel hij verlegen is, begrijp je het hij probeert gewoon de man te zijn die je wilt of speel gewoon de rol en hoewel het donker is en je het niet kunt zien lieverd, wil je met me trouwen? je hebt geen licht nodig om ja of nee te zeggen Maar als je gewoon niet wilt gaan het is oké om gewoon nee te zeggen en ik kan weer op deze oude weg komen Ik hoop dat het niet te laat is om te zien dat ik wil dat je met me danst Maak je geen zorgen, ik zal het begrijpen Als je vanavond mijn hand niet wilt pakken maar ik beloof je dat je de hele nacht wakker blijft gitaar spelen terwijl ik aan de telefoon wacht Omdat het donker wordt en ik niet kan zien zo lief, zou je met me dansen want ik wil niet alleen dansen Ik heb iemand nodig die vasthoudt op mij totdat het tijd is om te gaan en schat, jij bent degene die ik mijn thuis noem Ik hoop dat het niet te laat is om te zien Ik hoop dat het niet te laat is om te zien dat ik wil dat je met me danst