Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: august is ours Songtekst: patience

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: august is ours - patience ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van patience? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van august is ours! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van august is ours en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals patience .

Origineel

Intro: If I have to be patient Let it be so Cause if I have to wait I'll only love you more so give me a direction of where I should go now give me the direction of your love Verse 1: my heart is aching its aching all the time my heart knows what it wants and it wants you to be mine so give me a direction of where I should go and give me the direction of your love... Chorus: we will fight and we will bicker but our love only grows thicker and then we kiss because we know that this is home i'll be patient I will wait pray to god that this is fate but still i wont be satisfied until i know that I wasn't patient all alone. if i have to be silent i guess that will be okay il sit here and bepliant if it means you will stay so give me a direction of where i should go give me the direction of your love.. Chorus: we will fight and we will bicker but our love only grows thicker and then we kiss because we know that this is home i'll be patient I will wait pray to god that this is fate but still i wont be satisfied until i know that I wasn't patient all alone. so give me a direction of where I should look perhaps the last page of your never ending book my mind it starts to wander of all the places I can find her but still I wont be satisfied until I know that I wasn't patient all alone

 

Vertaling

Intro: Als ik geduld moet hebben Laat het zo zijn Want als ik moet wachten Ik hou alleen meer van jou dus geef me een richting waar ik heen zou moeten gaan geef me nu de richting van je liefde Vers 1: mijn hart doet pijn het doet de hele tijd pijn mijn hart weet wat het wil en het wil dat je de mijne bent dus geef me een richting van waar ik heen moet en geef me de richting van je liefde ... Refrein: we zullen vechten en we zullen kibbelen maar onze liefde wordt alleen maar dikker en dan kussen we omdat we het weten dat dit thuis is ik zal geduld hebben, ik zal wachten bid God dat dit het lot is maar toch zal ik niet tevreden zijn totdat ik het weet dat ik niet alleen geduldig was. als ik moet zwijgen Ik denk dat dat wel goed komt Ik zit hier en wees flexibel als het betekent dat je blijft dus geef me een richting waar ik heen zou moeten gaan geef me de richting van je liefde .. Refrein: we zullen vechten en we zullen kibbelen maar onze liefde wordt alleen maar dikker en dan kussen we omdat we het weten dat dit thuis is ik zal geduld hebben, ik zal wachten bid God dat dit het lot is maar toch zal ik niet tevreden zijn totdat ik het weet dat ik niet alleen geduldig was. dus geef me een richting waar ik moet kijken misschien de laatste pagina van je eindeloze boek mijn geest begint te dwalen van alle plaatsen waar ik haar kan vinden maar toch ben ik pas tevreden als ik het weet dat ik niet alleen geduldig was