Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: august is ours Songtekst: shake my body

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: august is ours - shake my body ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shake my body? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van august is ours! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van august is ours en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shake my body .

Origineel

Intro: My Body is running on empty your body is plotting against me My Body says I'm way to deep I'm so far down that they can't here my screams My Body is turning cold My Body needs someone to hold My Body is turning thin I need you right now more than oxygen.. Chorus: My Body says I need somebody somebody like you that can shake My Body right My Body keeps on giving me cues My Body could use some more abuse. My Body says I need somebody somebody like you that can shake my body right My Body keeps on giving me clues My Body could use somebody like you... Somebody like you... Verse 2: My Body says my heart is broke my wrist say they could use more rope the more i struggle the more I choke your hands is like a neuse around my throat. Chorus: My Body says I need somebody somebody like you that can shake My Body right My Body keeps on giving me clues My Body could use some more abuse. My Body says I need somebody somebody like you that can shake my body right My Body keeps on giving me clues My Body could use somebody like you... (Musical Change) My Body.... My Body... My Body.. My Body... Chorus: My Body says I need somebody somebody like you that can shake My Body right My Body keeps on giving me cues My Body could use some more abuse. My Body says I need somebody somebody like you that can shake my body right My Body keeps on giving me clues My Body could use somebody like you... Chorus: My Body says I need somebody somebody like you that can shake My Body right My Body keeps on giving me cues My Body could use some more abuse. My Body says I need somebody somebody like you that can shake my body right My Body keeps on giving me clues My Body could use somebody like you... Tonight...

 

Vertaling

Intro: Mijn lichaam loopt leeg je lichaam tekent tegen me Mijn lichaam zegt dat ik veel te diep ben Ik ben zo ver beneden dat ze mijn geschreeuw hier niet kunnen horen Mijn lichaam wordt koud Mijn lichaam heeft iemand nodig om vast te houden Mijn lichaam wordt dun Ik heb je nu meer nodig dan zuurstof .. Refrein: Mijn lichaam zegt dat ik iemand nodig heb iemand zoals jij dat kan Mijn Lichaam goed schudden Mijn lichaam blijft me aanwijzingen geven Mijn lichaam kan wat meer misbruik gebruiken. Mijn lichaam zegt dat ik iemand nodig heb iemand zoals jij die mijn lichaam goed kan schudden Mijn lichaam blijft me aanwijzingen geven Mijn lichaam kan iemand zoals jij gebruiken ... Iemand zoals jij... Vers 2: Mijn lichaam zegt dat mijn hart gebroken is mijn pols zegt dat ze meer touw kunnen gebruiken hoe meer ik worstel hoe meer ik stik je handen zijn als een neuse rond mijn keel. Refrein: Mijn lichaam zegt dat ik iemand nodig heb iemand zoals jij dat kan Mijn Lichaam goed schudden Mijn lichaam blijft me aanwijzingen geven Mijn lichaam kan wat meer misbruik gebruiken. Mijn lichaam zegt dat ik iemand nodig heb iemand zoals jij die mijn lichaam goed kan schudden Mijn lichaam blijft me aanwijzingen geven Mijn lichaam kan iemand zoals jij gebruiken ... (Muzikale verandering) Mijn lichaam.... Mijn lichaam... Mijn lichaam.. Mijn lichaam... Refrein: Mijn lichaam zegt dat ik iemand nodig heb iemand zoals jij dat kan Mijn Lichaam goed schudden Mijn lichaam blijft me aanwijzingen geven Mijn lichaam kan wat meer misbruik gebruiken. Mijn lichaam zegt dat ik iemand nodig heb iemand zoals jij die mijn lichaam goed kan schudden Mijn lichaam blijft me aanwijzingen geven Mijn lichaam kan iemand zoals jij gebruiken ... Refrein: Mijn lichaam zegt dat ik iemand nodig heb iemand zoals jij dat kan Mijn Lichaam goed schudden Mijn lichaam blijft me aanwijzingen geven Mijn lichaam kan wat meer misbruik gebruiken. Mijn lichaam zegt dat ik iemand nodig heb iemand zoals jij die mijn lichaam goed kan schudden Mijn lichaam blijft me aanwijzingen geven Mijn lichaam kan iemand zoals jij gebruiken ... Vanavond...