Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aura Songtekst: eu sou eu mesmo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aura - eu sou eu mesmo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu sou eu mesmo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aura! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aura en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu sou eu mesmo .

Origineel

Eu sou eu mesmo. Não quero ser melhor do que ninguém. Mas agradeço se eu puder me expressar. Não desrespeito quem discordar de mim. Aceito opinião contraria. E continuarei a desejar. Felicidade a quem não for como eu. Não preciso fazer tudo igual. Entenda se de vez em quando eu tentar. Te auxiliar a ser um pouco melhor. Não quero ser egoísta a ponto de pensar. Somente em mim. Orgulhar quem amo. Orgulhar quem amo. Orgulhar quem amo. Orgulhar quem amo. Orgulhar quem amo. Não vou levantar a voz. para impor meus ideais. Vou dialogar e sobrepor o amor

 

Vertaling

Ik ben mezelf. Ik wil niet beter zijn dan iemand anders. Maar ik waardeer het als ik me mag uitdrukken. Ik heb geen gebrek aan respect voor iemand die het niet met me eens is. Ik accepteer meningen van het tegendeel. En ik zal blijven wensen. Geluk voor hen die niet zijn zoals ik. Ik hoef niet alles hetzelfde te doen. Begrijp het als ik het af en toe probeer. Helpt je om een beetje beter te zijn. Ik wil niet egoïstisch genoeg zijn om te denken Alleen ik. Degenen waar ik van hou trots maken. Trots op degene van wie ik hou. Trots op degene van wie ik hou. Trots op degene van wie ik hou. Trots op wie ik liefheb. Ik zal mijn stem niet verheffen om mijn idealen op te leggen. Ik zal een dialoog voeren en liefde superponeren