Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aurorealis Songtekst: journeyman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aurorealis - journeyman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van journeyman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aurorealis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aurorealis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals journeyman .

Origineel

I want to take you through the mountains Because I know you'll love the view. I'll bring back ice from a freezing fountain If I can't make the trip with you. If I can't make the trip with you. We'll head on over to Seattle And taste the fish fresh from the sea. But if you don't want to weather the battle Then I guess it's just alright by me. I hear it's beautiful on the Oregon coast. I heard it once or twice in a song. But you know the thing that I would want the most Is for you to want toe along. We'll head on down to San Francisco And see the sun set on the bay. I'll take some pictures if you can't go To let you know I'm here to stay. To let you know I'm here to stay. I hear it's beautiful on the California coast. I heard it once or twice in a song. But you know the thing that I want the most Is for you to want toe along. We'll head back home through the mountains I'll still take pictures of the view. Of streams and creeks and freezing fountains And the valleys they run through. If I can't make the trip with you.

 

Vertaling

Ik wil je meenemen door de bergen Omdat ik weet dat je van het uitzicht zult genieten. Ik breng ijs terug van een ijskoude fontein Als ik de reis niet met je kan maken. Als ik de reis niet met je kan maken. We gaan naar Seattle En proef de vis vers uit de zee. Maar als je de strijd niet wilt doorstaan Dan denk ik dat het gewoon goed is voor mij. Ik heb gehoord dat het prachtig is aan de kust van Oregon. Ik heb het een of twee keer gehoord in een nummer. Maar je weet wat ik het liefst zou willen Is voor jou om teen mee te willen. We gaan verder naar San Francisco En zie de zonsondergang op de baai. Ik maak wat foto's als je niet kunt gaan Om je te laten weten dat ik hier ben om te blijven. Om je te laten weten dat ik hier ben om te blijven. Ik heb gehoord dat het prachtig is aan de kust van Californië. Ik heb het een of twee keer gehoord in een nummer. Maar je weet wat ik het liefst wil Is voor jou om teen mee te willen. We gaan terug naar huis door de bergen Ik maak nog steeds foto's van het uitzicht. Van beekjes en kreken en ijskoude fonteinen En de valleien waar ze doorheen lopen. Als ik de reis niet met je kan maken.