Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aurorealis Songtekst: listen to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aurorealis - listen to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van listen to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aurorealis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aurorealis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals listen to me .

Origineel

I turn around towards the years And still I see your back. I feel like a starving vulture Poised for an attack. I hate the language barrier That's fallen in between us now. I wish you'd turn just one ear and Listen to me (look at me) I have so much more to say. My words travel off the cliff And fall into the sea. Listen with your ears, not your mouth And maybe then you'll be Someone who is tolerable To friends and family. If only you'd just turn one ear and I know I need to tell you now Before our paths collide You'll thank me for my generosity in time.

 

Vertaling

Ik draai me om naar de jaren En toch zie ik je rug. Ik voel me een hongerige gier Klaar voor een aanval. Ik haat de taalbarrière Dat zit nu tussen ons in. Ik wou dat je maar één oor draaide en Luister naar mij (kijk naar mij) Ik heb zoveel meer te zeggen. Mijn woorden gaan van de klif En val in de zee. Luister met je oren, niet met je mond En misschien ben je dan Iemand die draaglijk is Aan vrienden en familie. Als je maar één oor draait en Ik weet dat ik het je nu moet vertellen Voordat onze paden botsen Je zult me ??op tijd bedanken voor mijn vrijgevigheid.