Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: austin mahone Songtekst: apology

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: austin mahone - apology ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van apology? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van austin mahone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van austin mahone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals apology .

Origineel

I'm trying to fit this letter in a bottle. I only hope the message can sail to you safe. Someone said turn to The Bible. But I don't know what God's gonna say. Cause I broke his angel's heart. So it's kinda hard to pray tonight. . Cause you're not here. You say you don't want nothing to do with me. My biggest fear. Is you'll never hear my apology. . Woah-ooh, my apology. Woah-ooh, my apology. Woah-ooh, my apology. Woah-oo-ooh. . I'm sorry I couldn't be everything you wanted me to be. oh, yeah. And if this is how you remember of me , oh, yeah. Then, girl, let this be the most beautiful letter. That you'll ever read in your life. I'm leaving my heart on this page. Cause I should be there with you tonight. . Cause you're not here. You say you don't want nothing to do with me. My biggest fear. Is you'll never hear my. . I only want you to be. Sitting here next to me. I'll hold you close, look in your eyes. Promise, girl, I'll make it right. I only need a piece of you. That still wants to be in my life. Forever. . Cause you're not here. You say you don't want nothing to do with me. My biggest fear. Is you'll never hear my apology. . Cause you're not here. You say you don't want nothing to do with me. My biggest fear. Is you'll never hear my apology

 

Vertaling

Ik probeer deze brief in een fles te doen. Ik hoop alleen dat de boodschap veilig naar jou kan zeilen. Iemand zei dat ik de Bijbel moest raadplegen. Maar ik weet niet wat God gaat zeggen. Want ik heb het hart van zijn engel gebroken. Dus het is nogal moeilijk om vanavond te bidden. . . Omdat je niet hier bent. Je zegt dat je niets met me te maken wilt hebben. Mijn grootste angst. Is dat je nooit mijn verontschuldiging zult horen. . Woah-ooh, mijn verontschuldiging. Woah-ooh, mijn verontschuldiging. Woah-ooh, mijn verontschuldiging. Woah-oo-ooh. . Het spijt me dat ik niet alles kon zijn wat je wilde dat ik was. oh, ja. En als dit is hoe je je mij herinnert, oh, ja. Dan, meisje, laat dit de mooiste brief zijn. Die je ooit in je leven zult lezen. Ik laat mijn hart achter op deze pagina. Want ik zou daar bij je moeten zijn vanavond. . Omdat je niet hier bent. Je zegt dat je niets met me te maken wilt hebben. Mijn grootste angst. Is dat je me nooit zult horen. Ik wil alleen dat je. Hier naast me zit. Ik hou je stevig vast, kijk in je ogen. Beloof me, meisje, dat ik het goed maak. Ik heb alleen een stukje van jou nodig. Dat nog steeds in mijn leven wil zijn. Voor altijd. . Want je bent niet hier. Je zegt dat je niets met me te maken wilt hebben. Mijn grootste angst. Is dat je nooit mijn verontschuldiging zult horen. . Omdat je er niet bent. Je zegt dat je niets met me te maken wilt hebben. Mijn grootste angst. Is dat je nooit mijn verontschuldiging zult horen