Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: austin mahone Songtekst: joyride

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: austin mahone - joyride ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van joyride? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van austin mahone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van austin mahone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals joyride .

Origineel

Heard you had another long day. I wanna hear about it, baby. Tonight we're doing things my way. I got some place I wanna take, ya. Now I see how you go all the way. To make me so pleased. You're the one I want by me. So let's joyride. We can do anything you've been wanting to do. Cause it's your night. What you say about trying something brand new?. Don't you tell me we should slow it down. Let me take you all the way around. So let's joyride, so let's joyride. Baby let's ride. Baby let's ride. Oh yeah. Baby let's ride. Had another one of those nights. I know things can get crazy. And you're in need of a good time. So I'll be sure not to waste it. Now I see how you go all the way. To make me so pleased. You're the only one I need. So let's joyride. We can do anything you've been wanting to do. Cause it's your night. What you say about trying something brand new?. Don't you tell me we should slow it down. Let me take you all the way around. So let's joyride, so let's joyride. Baby let's ride. Baby let's ride. Baby let's ride. Don't stress, don't stress. It's alright baby you're alright. Just leave all those worries behind. So let's joyride. We can do anything. You've been wanting to do, do. Oh yeah. So let's joyride. We can do anything you've been wanting to do. Cause it's your night. What you say about trying something brand new?. Don't you tell me we should slow it down. Let me take you all the way around. So let's joyride, let's joyride. Baby let's ride. Baby let's ride. Woah. Said let's ride. Woah. Baby, let's ride

 

Vertaling

Ik hoorde dat je weer een lange dag had. Ik wil er alles over horen, schatje. Vanavond doen we de dingen op mijn manier. Ik heb een plek waar ik heen wil, ya. Nu zie ik hoe je er helemaal voor gaat. Om me zo blij te maken. Jij bent degene die ik bij me wil. Dus laten we joyriden. We kunnen alles doen wat je wilt doen. Want het is jouw avond. Wat zeg je ervan om iets nieuws te proberen? Zeg me niet dat we het rustiger aan moeten doen. Laat me je helemaal rond nemen. Dus laten we joyriden, dus laten we joyriden. Baby let's ride. Baby let's ride. Oh yeah. Baby let's ride. Ik had weer zo'n nacht. Ik weet dat dingen gek kunnen worden. En je hebt behoefte aan een goede tijd. Dus ik zal er zeker van zijn het niet te verspillen. Nu zie ik hoe je er helemaal voor gaat. Om me zo blij te maken. Jij bent de enige die ik nodig heb. Dus laten we joyriden. We kunnen alles doen wat je wilt doen. Want het is jouw avond. Wat zeg je ervan om iets nieuws te proberen? Zeg me niet dat we het rustiger aan moeten doen. Laat me je helemaal rond nemen. Dus laten we joyriden, dus laten we joyriden. Baby let's ride. Baby let's ride. Baby let's ride. Niet stressen, niet stressen. Het is goed baby, je bent in orde. Laat al die zorgen maar achter je. Dus laten we joyriden. We kunnen alles doen. Dat heb je altijd al willen doen, doen. Oh yeah. Dus laten we joyriden. We kunnen alles doen wat je wilt doen. Want het is jouw avond. Wat zeg je ervan om iets nieuws te proberen? Zeg me niet dat we het rustiger aan moeten doen. Laat me je helemaal rond nemen. Dus laten we joyriden, laten we joyriden. Baby let's ride. Baby let's ride. Woah. Said let's ride. Woah. Baby, let's ride