Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: austin mahone Songtekst: rollin' (feat. becky g)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: austin mahone - rollin' (feat. becky g) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rollin' (feat. becky g)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van austin mahone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van austin mahone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rollin' (feat. becky g) .

Origineel

Hold on, where you goin', pretty lady?. I'll take you for a ride, I can see it in your eyes. Wanna hop up in my passenger seat, baby. We'll take the city by surprise, it's just me and you tonight. Now, yeah we ride a little, freak. Ain't slowin' down, won't stop for nothin'. 'Less we on E. Now, yeah, love the way you're lookin' at me. The wind all up in your hair, and we rollin', just me and you. Baby we can go wherever you want, want, want. Are you with me? Why don't you take the seat in the front?. And we rollin', we rollin', your hands are all on me. Doin' 95 in a '65, tryin' to chase eternity. And I want you with me. We rollin', we rollin'. Girl I got some [?] , ain't you noticed?. But Luther ain't the only thing playin' through my bones. Got a feeling, I can't shake it. Girl I'm hopeless. I gotta have you right here with me. Now, yeah we ride a little, freak. Ain't slowin' down, won't stop for nothin'. 'Less we on E. Now, yeah, love the way you're lookin' at me. The wind all up in your hair, and we rollin', just me and you. Baby we can go wherever you want. Are you with me? Why don't you take the seat in the front?. And we rollin', we rollin', your hands are all on me. Doin' 95 in a '65, tryin' to chase eternity. And I want you with me. We rollin', we rollin'. (Becky G). I love it, I love it, I love it. I love it, I love it, I love it. Bring it back, bring it back. Boy you make my heart stop, heart attack. Windows down and we goin' fast. Don't care where we goin' next. As long as it's you, me with the radio loud. Sun shinin' bright while we're cruisin' your town. East side of the west side. By you is the best side. I could do this every day. No, no don't step on the brakes. Munchin' on that Chick-fil-a. Off of fries and a large lemonade. I love when we up in the streets. Down by my hood or the beach. Got one hand on my thigh, other hand on the window. It don't get no better than me. Baby we can go wherever you want. Are you with me? Why don't you take the seat in the front?. And we rollin', we rollin', your hands are all on me. Doin' 95 in a '65, tryin' to chase eternity. And I want you with me. We rollin', we rollin'

 

Vertaling

Wacht even, waar ga je heen, mooie dame? Ik neem je mee voor een ritje, ik kan het in je ogen zien. Wil je op mijn passagiersstoel zitten, schatje. We zullen de stad verrassen, het is alleen jij en ik vanavond. Nu, ja we rijden een beetje, freak. Ik ga niet langzamer, ik stop voor niets. 'Less we on E. Now, yeah, love the way you're lookin' at me. De wind door je haar, en we rijden, alleen jij en ik. Baby we kunnen gaan waar je maar wilt, wilt, wilt. Ga je met me mee? Waarom ga je niet voorin zitten? En we rijden, we rijden, je handen zijn helemaal op mij. Doin' 95 in een '65, tryin' to chase eternity. En ik wil jou bij me. We rollin', we rollin'. Meisje ik heb wat [?], is het je niet opgevallen? Maar Luther is niet het enige wat door mijn botten speelt. Ik heb een gevoel, ik kan het niet afschudden. Meisje, ik ben hopeloos. Ik moet je hier bij me hebben. Nu, ja we rijden een beetje, freak. Ik ga niet langzamer, ik stop voor niets. 'Less we on E. Now, yeah, love the way you're lookin' at me. De wind door je haar, en we rijden, alleen jij en ik. Baby we kunnen gaan waar je maar wilt. Ga je met me mee? Waarom ga je niet voorin zitten? En we rijden, we rijden, je handen liggen allemaal op mij. We rijden 95 in een '65, proberen de eeuwigheid te achtervolgen. En ik wil jou bij me. We rollin', we rollin'. (Becky G). I love it, I love it, I love it. I love it, I love it, I love it. Bring it back, bring it back. Jongen je laat mijn hart stoppen, hartaanval. Ramen omlaag en we gaan snel. Kan me niet schelen waar we heen gaan. Zolang het maar jij en ik zijn met de radio hard. Sun shinin' bright while we're cruisin' your town. Oostkant van de westkant. Door jou is de beste kant. Ik zou dit elke dag kunnen doen. Nee, nee, niet op de rem trappen. Munchin 'op die Chick-fil-a. Patat en een grote limonade. Ik hou ervan als we op straat zijn. Beneden bij mijn buurt of het strand. Met een hand op mijn dij, andere hand op het raam. Het wordt niet beter dan mij. Schatje, we kunnen gaan waar je maar wilt. Ga je met me mee? Waarom ga je niet voorin zitten? And we rollin', we rollin', your hands are all on me. We rijden 95 in een '65, proberen de eeuwigheid te achtervolgen. En ik wil jou bij me. We rollin', we rollin'