Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: austin mahone Songtekst: that should be me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: austin mahone - that should be me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that should be me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van austin mahone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van austin mahone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that should be me .

Origineel

Everybody's laughin in my mind. Rumors spreadin 'bout this other guy. Do you do what you did when you did with me. Does he love you the way I can. Did you forget all the plans that you made with me. Cause baby I didn't.. That should be me, holdin your hand. That should be me, makin you laugh. That should be me, this is so sad. That should be me, that should be me. That should be me, feelin your kiss. That should be me, buyin you gifts. This is so wrong, I cant go on. Til you believe that that should be me.. That should be me.. You said you needed a little time. From my mistakes. It's funny how you used that time. To have me replaced. Did you think that I wouldn't see you. Out at the movies. What you doing to me. You're taking him where we used to go. Now if you're trying break my heart. It's working 'cuz you know. That should be me, holdin your hand. That should be me, makin you laugh. That should be me, this is so sad. That should be me, that should be me. That should be me, feelin your kiss. That should be me, buyin you gifts. This is so wrong, I cant go on. Till you believe that that should be me.. Holdin your hand. That should be me. The one makin you laugh, oh baby. That should be me,. That should be me, givin you flowers. That should be me, talking for hours. That should be me, that should be me

 

Vertaling

Iedereen lacht in mijn gedachten. Geruchten verspreiden zich over die andere kerel. Doe je wat je deed toen je met mij deed. Houdt hij van je zoals ik dat kan. Ben je alle plannen vergeten die je met mij hebt gemaakt. Want schatje, dat deed ik niet... Dat zou ik moeten zijn, je hand vasthouden. Dat zou ik moeten zijn, jou aan het lachen maken. Dat zou ik moeten zijn, dit is zo triest. Dat zou ik moeten zijn, dat zou ik moeten zijn. Dat zou ik moeten zijn, je kus voelen. Dat zou ik moeten zijn, jou cadeaus kopen. Dit is zo verkeerd, ik kan niet doorgaan. Tot je gelooft dat ik dat zou moeten zijn... Dat zou ik moeten zijn... Je zei dat je wat tijd nodig had. Van mijn fouten. Het is grappig hoe je die tijd gebruikte. Om me te laten vervangen. Dacht je dat ik je niet zou zien. In de bioscoop. Wat je met me doet. Je neemt hem mee naar waar wij altijd heen gingen. Als je probeert mijn hart te breken. Het werkt omdat je het weet. Dat zou ik moeten zijn, je hand vasthouden. Dat zou ik moeten zijn, je aan het lachen maken. Dat zou ik moeten zijn, dit is zo triest. Dat zou ik moeten zijn, dat zou ik moeten zijn. Dat zou ik moeten zijn, je kus voelen. Dat zou ik moeten zijn, jou cadeaus kopen. Dit is zo verkeerd, ik kan niet doorgaan. Totdat je gelooft dat ik dat zou moeten zijn... Je hand vasthouden. Dat zou ik moeten zijn. Degene die je aan het lachen maakt, oh baby. Dat zou ik moeten zijn. Dat zou ik moeten zijn, jou bloemen geven. Dat zou ik moeten zijn, urenlang praten. Dat zou ik moeten zijn, dat zou ik moeten zijn