Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: austra Songtekst: annie oh muse you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: austra - annie oh muse you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van annie oh muse you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van austra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van austra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals annie oh muse you .

Origineel

Too dark to see in there Fools took you in: beware! Your armour in the air You got hooked now: I'll be damned! Keep notes with a photograph I walk with peace and darkness Instead of rolling over Aching, you stay below Here Go on, Get off The ground I would win if I reeled it in The land, calm reasoning How luck can be so grim You need a lift, my friend! Now, look me in the eyes Swimming backwards, feet denied Almost home, then I lose it all I think you know that I belong Here Get off The ground

 

Vertaling

Te donker om daarbinnen te kijken. Dwazen namen je mee: pas op! Je harnas in de lucht Je bent nu verslaafd: Ik zal verdoemd zijn! Hou notities bij met een foto Ik loop met vrede en duisternis In plaats van om te rollen Pijnlijk, blijf je beneden Hier Ga door, Ga van De grond Ik zou winnen als ik het binnenhaalde Het land, rustig redeneren Hoe geluk zo grimmig kan zijn Je hebt een lift nodig, mijn vriend! Nu, kijk me in de ogen Achteruit zwemmend, voeten ontzegd Bijna thuis, dan verlies ik alles Ik denk dat je weet dat ik hier thuis hoor. Hier Ga van De grond