Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: autograph Songtekst: blondes in black cars

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: autograph - blondes in black cars ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blondes in black cars? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van autograph! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van autograph en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blondes in black cars .

Origineel

Wooh, hey what's that? Blondes in black cars, yeah Burning up the boulevard, ow Blondes in black cars And they're here for me, yeah Blondes in black cars, wooh Burning up the boulevard, yeah Blondes in black cars And they're here for me It was a regular Saturday night Bored to tears I was feelin' uptight I needed somethin' to change the scene So I found a corner to call my own I struck it plain in the crusin' zone I was ready to find the American dream Then from the distance I saw a light Just like a vision breakin' through the night All I could see was this beautiful sight It was blondes in black cars, wooh Burning up the boulevard Blondes in black cars And they're here for me Blondes in black cars, alright Burning up the boulevard, ow Blondes in black cars And they're here for me It's like a picture from a magazine Everybody's trying to make the scene I gotta get into the game I can imagine how it's got to feel With a beautiful blonde in my automobile I know I'd never be the same Then from the distance I saw a light Just like a vision breakin' through the night All I could see was this beautiful sight It was blondes in black cars, ow Burning up the boulevard, wooh Blondes in black cars And they're here for me, I can't believe it Blondes in black cars, ow Burning up the boulevard, yeah Blondes in black cars And they're here for me Wooh, hey take a look at that one Hey baby, hey come on over here one time Hey what's happenin' baby Wait, hey, hey where you goin' Blondes in black cars, ow Burning up the boulevard, yeah Blondes in black cars And they're here for me Wooh, blondes in black cars, yeah Burning up the boulevard, ow Blondes in black cars, well alright Burning up the boulevard, oww Blondes in black cars Burning up the boulevard Blondes in black cars Blondes in black cars

 

Vertaling

Wooh, hey wat is dat? Blondjes in zwarte auto's, yeah Burning up the boulevard, ow Blondjes in zwarte auto's And they're here for me, yeah Blondjes in zwarte auto's, wooh Burning up the boulevard, yeah Blondjes in zwarte auto's And they're here for me It was a regular Saturday night Bored to tears I was feelin' uptight I needed something to change the scene So I found a corner to call my own I struck it plain in the crusin' zone I was ready to find the American dream Then from the distance I saw a light Just like a vision breakin' through the night Alles wat ik kon zien was dit prachtige gezicht It was blondes in black cars, wooh Burning up the boulevard Blondjes in zwarte auto's And they're here for me Blondjes in zwarte auto's, oké Burning up the boulevard, ow Blondines in zwarte auto's And they're here for me It's like a picture from a magazine Everybody's trying to make the scene Ik moet in het spel komen Ik kan me voorstellen hoe het moet voelen Met een mooie blondine in mijn auto Ik weet dat ik nooit meer dezelfde zou zijn Then from the distance I saw a light Just like a vision breakin' through the night Alles wat ik kon zien was dit prachtige gezicht Het waren blondjes in zwarte auto's, ow Burning up the boulevard, wooh Blondines in zwarte auto's And they're here for me, I can't believe it Blondjes in zwarte auto's, ow Burning up the boulevard, yeah Blondines in zwarte auto's And they're here for me Wooh, hey kijk eens naar die daar Hey baby, hey kom eens hier Hey wat gebeurt er baby Wacht, hey, hey waar ga je heen Blondjes in zwarte auto's, ow Burning up the boulevard, yeah Blondjes in zwarte auto's And they're here for me Wooh, blondjes in zwarte auto's, yeah Burning up the boulevard, ow Blondjes in zwarte auto's, goed zo Burning up the boulevard, oww Blondjes in zwarte auto's Burning up the boulevard Blondjes in zwarte auto's Blondines in black cars