Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: autopsy Songtekst: no more hate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: autopsy - no more hate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no more hate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van autopsy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van autopsy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no more hate .

Origineel

At the moment I have no more hate to offer I feel nothing I feel nothing as I bring down my arm The one that holds the metal bar The one that bashes in your brains Bludgeon and crush again 'til your mind oozes All over the floor, soaking into the carpet I don't care I don't feel and if your brain was still in Your head you might even realize that

 

Vertaling

Op dit moment heb ik geen haat meer te bieden Ik voel niets Ik voel niets als ik mijn arm naar beneden breng Degene die de metalen staaf vasthoudt Degene die je hersens inslaat Sla en verpletter opnieuw tot je geest sijpelt Over de hele vloer, doordrenkt met het tapijt Ik geef er niet om. Ik voel niets en als je hersenen nog in in je hoofd zat, zou je dat misschien beseffen.