Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: autoramas Songtekst: a sua vinda até aqui

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: autoramas - a sua vinda até aqui ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a sua vinda até aqui? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van autoramas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van autoramas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a sua vinda até aqui .

Origineel

O seu olhar penetra. O fundo da minha alma. Como se sua presença. Excerce por ser mais. Posso sentir seu cuidado. E a ponte se traça. Não não precisa contar. Não quero saber da sua vida até aqui. Só da sua vinda aqui. De que me importa saber os nomes. As fontes dos seus amores. Só esse seu novo amor é o que me importa. Seria bom se em mim você. Achasse o que neles houve de melhor. E alguma imperfeição. Pra que o amor nunca se canse. E a ponte se traça. Quando seu olhar por minha alma passa. E a ponte se traça. Quando seu olhar por minha alma passa

 

Vertaling

Zijn blik dringt door. De diepten van mijn ziel. Alsof jouw aanwezigheid Doet er alles aan om meer te zijn. Ik kan je zorg voelen. En de brug is getekend. Je hoeft het niet te vertellen Ik geef niets om je leven tot hier. Alleen jouw komst hier. Wat maakt het mij uit dat ik de namen weet De bronnen van je liefdes Alleen deze nieuwe liefde van jou is wat telt voor mij. Het zou goed zijn als je in mij Je vond wat het beste in hen was. En wat imperfectie. Zodat de liefde nooit moe wordt. En de brug is getrokken Wanneer je blik over mijn ziel gaat En de brug is getekend. Als je blik over mijn ziel gaat