Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: autoramas Songtekst: eu não morri

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: autoramas - eu não morri ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu não morri? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van autoramas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van autoramas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu não morri .

Origineel

Eu não morri, nnnnnão morri, eu juro pra vocês que eu não morri. Eu não morri, nnnnnão morri, se eu tivesse morrido não estaria aqui. Foi a melhor coisa que já me aconteceu foi a maior emoção que eu já conheci. E é tão bom poder estar aqui pra contar por essa eu não esperava eu não morri. Eu não morri, nnnnnão morri, eu juro pra vocês que eu não morri. Eu não morri, nnnnnão morri, se eu tivesse morrido não estaria aqui. Quando alguém tem um sonho e o torna real uma idéia na cabeça e a sorte lhe sorri. Eu não posso acreditar que eu consegui eu não imaginava eu não morri. E é um prazer poder estar aqui isso é tudo o que eu sempre quis. Eu não morri, eu não morri. Foi a melhor coisa que já me aconteceu foi a maior emoção que eu já conheci. E é tão bom poder estar aqui pra contar por essa eu não esperava eu não morri. Eu não morri, eu não morri

 

Vertaling

Ik ben niet dood, ik ben niet dood, ik zweer het je ik ben niet dood. Ik ben niet gestorven, ik ben niet gestorven, als ik gestorven was, zou ik hier niet zijn. Het was het beste wat me ooit is overkomen, de grootste emotie die ik ooit heb gekend. En het is zo goed om hier te zijn om je te vertellen dat ik niet verwacht had dat ik niet dood zou gaan. Ik ben niet gestorven, nnnnnniet gestorven, ik zweer je dat ik niet gestorven ben. Ik ben niet gestorven, nnnnnniet gestorven, als ik gestorven was zou ik hier niet zijn. Als iemand een droom heeft en het waar maakt een idee in zijn hoofd en het geluk lacht hem toe. Ik kan niet geloven dat ik het gehaald heb ik dacht niet dat ik dood ging. En het is een genoegen om hier te zijn, dat is alles wat ik ooit wilde. Ik ben niet doodgegaan, ik ben niet doodgegaan. Het was het beste wat me ooit is overkomen. Het was de grootste kick die ik ooit heb gekend. En het is zo goed om hier te zijn om je te vertellen dat ik niet verwacht had dat ik niet dood zou gaan. Ik ben niet dood, ik ben niet dood